2016 Honda HR-V: Γοητευτική coupé εμφάνιση με στιβαρότητα SUV

Κοινοποίησε το άρθρο

Παρουσιάζοντας μία νέα γενιά συμπαγών SUV στην αγορά, το νέο Honda HR-V αντιπροσωπεύει μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία των crossover

Xαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, προηγμένη αλλά απολαυστική οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία.

Η Honda εκτιμά ότι το 70% των πελατών του νέου HR-V θα είναι πελάτες που θα κατακτήσει από άλλες μάρκες, κυρίως ιδιοκτήτες MPV και hatchback κατηγορίας C. Το HR-V μήκους 4.3-m απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design.

Honda HR-V Action 2

Με την πρώτη ματιά, το νέο HR-V προβάλλει μία εικόνα νεανικότητας με άποψη, όπου οι τολμηρές, ανάγλυφες γραμμές ενός coupé ‘αγκαλιάζουν’ την ουσία ενός στιβαρού SUV. Η ψηλότερη ‘κορμοστασιά’ του HR-V (ύψος 1.605 mm), σε συνδυασμό με τη στιβαρή σχεδίαση και την ισχυρή παρουσία, προσφέρουν μία αίσθηση ασφάλειας, προστασίας, αυτοπεποίθησης και χρησιμότητας.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες κορυφαία ευρυχωρία και – χάρη στο καινοτόμο σύστημα Magic Seat της Honda – εξαιρετική ευελιξία. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda συνδύασαν την πλούσια ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ, προστατευμένου cockpit.

Honda HR-V Action 3

Το νέο HR-V θα διατίθεται από το ξεκίνημα των πωλήσεων του με έναν πολύ αποδοτικό 1.6 i-DTEC diesel (120 PS) και έναν βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC (130 PS), και οι δύο της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Ο diesel συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με εξατάχυτο μηχανικό ή με CVT.

Το νέο HR-V ανήκει στο κύμα νέας γενιάς και νέων οχημάτων Honda που προβάλλουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας, η οποία βελτιώνει τη ζωή των πελατών της.

{gallery}parousiaseis/honda/hrv{/gallery}