DS 7 Crossback – H Luxury πλευρά των SUV

Κοινοποίησε το άρθρο

Είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο μοντέλο της “Αυτοκίνησης Fysikon 2017”. Στο περίπτερο της DS Automobiles, το δυναμικό DS 7 Crossback είναι το μοντέλο που ξεχωρίζει για τον προηγμένο σχεδιαστικό του χαρακτήρα και για την τεχνολογία αιχμής που το κάνουν να αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην Premium – Luxury κατηγορία.

Την αποκάλυψη του αυτοκινήτου κατά την Δημοσιογραφική Παρουσίαση έκανε ο Senior Vice President για τις Πωλήσεις και το Marketing της DS Automobiles παγκοσμίως, κύριος Arnaud Ribault μαζί με τον κύριο Δημήτρη Καββούρη, Chief Operating Officer της μάρκας DS Automobiles στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια μιας εντυπωσιακής και ταυτόχρονα σημαντικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η εισαγωγική εταιρία Aiglon Α.Ε. O κος Καββούρης άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο περίπτερο της DS, τονίζοντας τη σημαντικότητα του DS 7 Crossback για τη μάρκα και το PSA Group, καλώντας στη συνέχεια στο βήμα τον κο A. Ribault. Ο κος Ribault δήλωσε: “Είναι σημαντική στιγμή για τη DS Automobiles να παρουσιάζει σε πρώτη πανελλαδική προβολή το νέο DS 7 Crossback που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη μάρκα DS και για τις αξίες που πρεσβεύει”. Ανέπτυξε τα σημαντικότερα στοιχεία του αυτοκινήτου που το καθιστούν μοναδικό και συνέχισε: “Οι πρώτες παραγγελίες για το αυτοκίνητο θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα είναι στα μέσα του β’ τριμήνου του 2018. H παρουσία του DS 7 Crossback είναι η απαρχή για την επιτυχημένη πορεία της DS στην Ελλάδα, ενώ από το 2018 θα λειτουργήσει και το πρώτο DS Store στην Αθήνα”.

Η νέα πνοή στο κομμάτι της Luxury μετακίνησης ξεκινά χάρη στο εντυπωσιακό SUV που έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού της Έκθεσης. Όλο και περισσότεροι επισκέπτες προσέρχονται στο περίπτερο της DS Automobiles να θαυμάσουν από κοντά και  να ενημερωθούν σχετικά με τον ξεχωριστό Savoir Faire χαρακτήρα και την Avant Garde φιλοσοφία πολυτέλειας του DS 7 Crossback. Αξίζει να αναφερθεί πως το  DS 7 Crossback έχει επιλεγεί και από τον Γάλλο Πρόεδρο, Emmanuel Macron για τις μετακινήσεις του.

Το DS 7 Crossback που ξεχωρίζει με τον έντονα διαφορετικό, πολυτελή χαρακτήρα του, ενσαρκώνει την γαλλική πρωτοπορία και τεχνογνωσία, προβάλλοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά που είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικά. Συγκεκριμένα, οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, η ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και υψηλής ποιότητας υλικών στο εσωτερικό, αποκαλύπτουν την διαφορετική προσέγγιση της μάρκας DS στον τομέα της πολυτελούς μετακίνησης και της τεχνολογικής υπεροχής. Το ρολόι της BRM Chronographs, δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα προδίδοντας αίγλη στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι δύο ψηφιακές οθόνες 12 ιντσών καλύπτουν τις ανάγκες της ψυχαγωγίας και της πληροφόρησης του οδηγού ενώ ταυτόχρονα τον ενημερώνουν για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Τέλος, με  τεχνολογίες όπως το Σύστημα Νυχτερινής Ορατότητας (Night Vision), το Σύστημα Active Scan Suspension, που “σκανάρει” το δρόμο και προσαρμόζει την ανάρτηση επιτυγχάνοντας βέλτιστο επίπεδο άνεσης στους επιβάτες, το DS 7 Crossback αποκαλύπτει το εύρος της γαλλικής τεχνογνωσίας που υπηρετεί τις ατομικές προσδοκίες του κάθε κατόχου DS.

Κορυφαίες είναι και οι επιλογές του DS 7 Crossback σε ότι αφορά την γκάμα πέντε ισχυρών κινητήρων υψηλής απόδοσης με κορυφαίο Turbo PureTech σύνολο βενζίνης των 1,6 λίτρων να αποδίδει 225 ίππους, με το δίλιτρο BlueHDi diesel κινητήρα να αποδίδει 180 ίππους, καθώς και με το εντυπωσιακό 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο υψηλής απόδοσης νέας γενιάς (ΕΑΤ8).

Μερικές από τις σπουδαίες τεχνολογίες που φέρει το αυτοκίνητο αναλόγως της έκδοσης, είναι οι ακόλουθες:

  • DS ACTIVE LED VISION,
  • DS PARK PILOT, Εύκολο Parking,
  • DS SAFETY αποτελείται από 6 σημαντικές λειτουργίες που κάνουν το δρόμο ασφαλέστερο: DS NIGHT VISION, DS DRIVER ATTENTION MONITORING.

Το περίπτερο της DS Automobiles θα φιλοξενεί τo DS 7 Crossback καθώς και τα  μοντέλα DS 4 Crossback και DS 3 στην Έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση Fysikon 2017” και θα υποδέχεται το κοινό έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.