Hyundai Kona- το μικρό και με έκδοση plug-in SUV

Κοινοποίησε το άρθρο

Το μικρό crossover της Hyundai διατίθεται πλέον και  σε ηλεκτροκίνητη έκδοση, με 467 χιλιόμετρα αυτονομία, επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 7.6 δευτερόλεπτα και ροπή μεγαλύτερη της Porsche 718 Cayman. Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε το ηλεκτροκίνητο, μηδενικών ρύπων Hyundai Kona.

Το κορεάτικο crossover χρειάζεται δέκα ώρες για μια πλήρη φόρτιση εκτός και αν βιάζεται ο οδηγός οπότε με μια ωρίτσα και φορτιστή ταχείας φόρτισης μπορεί να ταξιδέψει άλλα 240 χιλιόμετρα. Εξωτερικά διαφέρουν ελάχιστα με πιο εμφανή σημείο την γρίλια εμπρός και τους νέους τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών. Εσωτερικά στην κεντρική κονσόλα λείπει ο επιλογέας ταχυτήτων αφού οι ταχύτητες αλλάζουν από τα χειριστήρια στο τιμόνι. Τεχνολογικά είναι εφοδιασμένο με lane-keep assist, semi-autonomous cruise control, emergency braking και pedestrian detection.

Σε απλά ελληνικά σε βοηθάει να παραμένεις στην λωρίδα, ημιαυτόματο cruise control, επιβράδυνση εκτάκτου ανάγκης και εντοπισμός πεζών. Συνδεσιμότητα με όλα τα υπαρκτά smartphone και ασύρματο φορτιστή για τις συσκευές. Όλα αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην οθόνη αφής 7 ιντσών στην οποία ο οδηγός διαβάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στην ενέργεια.