MG4 EV Xpower με 435 ίππους – Τιμές

Κοινοποίησε το άρθρο

 

Με δύο νέους κινητήρες εμπλουτίζεται η γκάμα του ηλεκτρικού MG4. Πρόκειται για τους EV 77kWh στην έκδοση Luxury και EV 64kWh Xpower 4WD.

 

 

Το ηλεκτρικό MG4, το πιο επιτυχημένο στην Ευρώπη μοντέλο της MG Motor, η οποία πλέον έχει έρθει και στην Ελλάδα, αποκτά νέες, ισχυρότερες εκδόσεις.

Αυτό που αναμφίβολα εντυπωσιάζει είναι το Xpower. Πρόκειται για ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Τo οποίο διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες των 204 ίππων εμπρός και 231 ίππων πίσω.

Συνδυαστικά αποδίδουν 435 ίππους και 600 Nm ροπή, ενώ φυσικά, τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης. Το σύστημα διαθέτει λειτουργία launch control και επιταχύνει από στάση ως τα 100 χλμ./ώρα το MG4, σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα!

Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του είναι 385 χιλιόμετρα.

Το MG4 EV Xpower διαθέτει οθόνη αφής 10,25 ιντσών, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας πίστας! Με δεδομένα που αναλύουν την απόδοση του οχήματος, την κατανομή ισχύος, την ταχύτητα/χρόνο, τη δύναμη G, τη γωνία διεύθυνσης και το γκάζι.

Μέσω ενός συνδυασμού των νέων τροχών Cyclone 18″, των μεγαλύτερων εμπρός και πίσω δισκόφρενων και των νέων σπορ δαγκάνων, μπορεί να επιβραδύνει από τα 100 – 0 χλμ./ώρα σε μόλις 33,9 μέτρα.

Νέος είναι και ο ηλεκτροκινητήρας με την μπαταρία των 77kWh, της έκδοσης Luxury. Προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία που φθάνει τα 520 χλμ. κατά WLTP με μία πλήρη φόρτιση και μεγαλύτερη ισχύ. Με 245 ίππους στη διάθεσή του, επιταχύνει από στάση ως τα 100 χλμ./ώρα σε 6,5΄΄, έχοντας τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα.

Οι νέες εκδόσεις φέρνουν και νέα χρώματα. Στα εσωτερικά χρώματα της έκδοσης Luxury, πλέον προστίθεται αποκλειστικά, το νέο εσωτερικό δίχρωμο χρώμα γκρι – λευκό, το οποίο θα διατίθεται με επιπλέον χρέωση.

Τα εξωτερικά χρώματα της συγκεκριμένης έκδοσης χαρακτηρίζονται από διχρωμίες της οροφής και του υπόλοιπου πλαισίου του αμαξώματος. Συγκεκριμένα η οροφή διατίθεται σε μαύρο χρώμα και υπάρχει η επιλογή να συνδυαστεί με τα έως τώρα χρώματα, στα οποία διατίθενται και οι υπάρχουσες εκδόσεις.

Και το Xpower διατίθεται με τις ίδιες διχρωμίες της οροφής και του υπόλοιπου πλαισίου του αμαξώματος. Πλέον αυτών, προστίθεται ένα νέο εξωτερικό χρώμα με την ονομασία “Hunter Green”.
Και στις εκδόσεις με τους δύο νέους κινητήρες, ισχύουν τα ίδια μη μεταλλικά χρώματα (Dover White και Brighton Blue) χωρίς χρέωση.

Οι τιμές ξεκινούν από 41.750 ευρώ για το MG4 EV 77kWh και από 43.150 για το MG4 EV Xpower.
Με την έκπτωση όμως του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, το οποίο παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2024, οι αντίστοιχες τιμές ξεκινούν από 33.750 και 35.150 ευρώ.

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των μοντέλων και των εκδόσεων της MG MOTOR.

Με το πανίσχυρο MG4 EV Xpower πάντως…ξυπνούν και οι αγωνιστικές αναμνήσεις της MG, βλέποντας μια σύγχρονη, ηλεκτρική έκδοση του θρυλικού Metro 6R4.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Tο αυτοκίνητο της Naomi Campbell στις Κάννες

Η BMW χρησιμοποιεί επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις Κάννες για την παρουσίαση ενός ξεχωριστού οχήματος, το οποίο δημιουργήθηκε για τα...μάτια της Naomi Campbell       Για...

FORD Mustang Mach-E από…δοχεία γιαουρτιού

Η FORD κατάφερε να μειώσει το βάρος της Mustang Mach-E χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερα αποτελεσματική δίαιτα προερχόμενη από τα γιαούρτια       Για την FORD Mustang Mach-E έχουν...

ALFA ROMEO Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport (video)

  Οι εκδόσεις Super Sport επιστρέφουν στην γκάμα της ALFA ROMEO για να τονίσουν τα σπορ χαρακτηριστικά αλλά και να θυμίσουν το αγωνιστικό παρελθόν της...

Ηλεκτρονικός έλεγχος οχημάτων για ΚΤΕΟ και ασφάλειες

Η εποπτεία των οχημάτων με την ηλεκτρονική διασταύρωση, αναμένεται να μειώσει τα ανασφάλιστα αλλά και αυτά που κυκλοφορούν χωρίς να έχουν περάσει από Τεχνικό...

DS εμπνευσμένα από τον Antoine de Saint Exupéry

Εμπνευσμένη από τα ταξίδια και τις ιστορίες του Antoine de Saint Exupéry είναι η νέα συλλογή της DS Automobiles, που αποτελείται από DS 3,...

Ράλι Ακρόπολις 2024 με εκκίνηση 200 χιλιόμετρα μακριά από τον Παρθενώνα

  Με σημαντικά διαφοροποιημένη, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, διαδρομή θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου το Ράλι Ακρόπολις του 2024         Το σήμα κατατεθέν του Ράλι...

NISSAN Ariya με έκπτωση 8.000 ευρώ

Το ηλεκτρικό NISSAN Ariya γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό, αφού η NISSAN το προσφέρει με νέες επιπλέον εκπτώσεις     Το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya, είναι αναμφίβολα το σήμα...

Ράλι Πορτογαλίας 2024 : Στο ρυθμό του Ogier (video)

  Ο Sebastien Ogier έγινε ο πρώτος οδηγός με έξι νίκες στο Ράλι Πορτογαλίας καταρρίπτοντας ένα ακόμα ρεκόρ στο WRC       Ο Ogier είναι πλέον ο πιο...