Nissan Serena NISMO για petrolheads οικογενειάρχες

Κοινοποίησε το άρθρο

Με τις πωλήσεις του Nissan Serena NISMO στην Ιαπωνία, οι λάτρεις της γκάμας NISMO θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πρακτικότητα ενός οικογενειακού minivan, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, την οδηγική απόλαυση και το μοναδικό στυλ, που εγγυάται ο ομώνυμος αγωνιστικός “βραχίονας” της Nissan.

Το Serena NISMO, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της NISMO, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Juke NISMO,  March NISMO (γνωστό και ως Micra στην Ευρώπη),  Note NISMO,  Fairlady Z NISMO  (το επίσης γνωστό και ως 370Ζ) και φυσικά  την ναυαρχίδα του GT-R NISMO.

Το Serena NISMO προσφέρει ισχυρή σταθερότητα και άνετο χειρισμό κατά την  οδήγηση, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των ειδικών ενισχύσεων που έχει δεχθεί το αμάξωμα, αλλά και με την τελειοποίηση του συστήματος ανάρτησης.   Επιπλέον, με βάση τον ειδικό επανα-προγραμματισμό που έχει επιτευχθεί στο μηχανικό σύνολο, το Serena NISMO προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις στο δρόμο.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός φέρει την γνωστή  υπογραφή της NISMO, με πλέον χαρακτηριστικό τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, όπως και την αεροτομή που βελτιώνουν σημαντικά την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, χαρακτηρίζονται από το κόκκινο χρώμα, που αποτελεί σήμα κατατεθέν ενός αυθεντικού μοντέλου  NISMO.

Το Nissan Serena NISMO, διατίθεται στην Ιαπωνία σε επτά  χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων που είναι αποκλειστικά για τη σειρά NISMO.

Σημειώνεται πως το Serena διαθέτει τεχνολογία ProPILOT, επιτρέποντας την αυτόνομη οδήγηση σε κυκλοφορία μίας λωρίδας στις εθνικές οδούς. Η τεχνολογία αποτελεί βασικό κομμάτι της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan (Nissan Intelligent Mobility), για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.