LIQUI MOLY: επανακυκλοφορία αντιψυκτικών και υγρών φρένων

Κοινοποίησε το άρθρο

Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα επεκτείνει την γκάμα της σε αντιψυκτικά και υγρά φρένων. «Με τον τρόπο αυτόν, τονίζουμε την επιδίωξή μας να προσφέρουμε όλα τα χημικά προϊόντα αυτοκινήτου από την ίδια πηγή», δηλώνει ο David Kaiser, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης στη LIQUI MOLY.

Όσον αφορά στα αντιψυκτικά, η γκάμα θα συμπληρωθεί με πέντε νέους τύπους. «Έτσι, καλύπτουμε πλέον σχεδόν εκατό προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων, φορτηγών και κινητήρων», συνεχίζει ο David Kaiser. Με την επανακυκλοφορία άλλαξε και ο τρόπος παρουσίασης: χάρη στη χρωματική κωδικοποίηση, η επιλογή του σωστού τύπου γίνεται ακόμη πιο απλή.

«Η ονομασία «αντιψυκτικό» δημιουργεί μερικές φορές σύγχυση στους ερασιτέχνες», λέει ο David Kaiser. Το προϊόν προστατεύει πράγματι το σύστημα ψύξης από ζημιές που οφείλονται στον παγετό, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική λειτουργία του. Φροντίζει επίσης ώστε η θερμοκρασία του νερού ψύξης να μην φτάνει πολύ γρήγορα σε υψηλά επίπεδα και προστατεύει ολόκληρο το κύκλωμα ψύξης από τη διάβρωση. «Για τον λόγο αυτόν, το νερό ψύξης πρέπει να περιέχει πάντα αντιψυκτικό, ακόμη και σε οχήματα τα οποία κυκλοφορούν σπάνια με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.»

Τα υγρά φρένων της LIQUI MOLY θα κυκλοφορούν πλέον σε περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Γερμανία, όπου μέχρι τώρα αποτελούσαν εξειδικευμένα προϊόντα με περιορισμένο κοινό. Και όσοι χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες, μπορούν τώρα να τις προμηθεύονται σε μεγαλύτερα δοχεία.