Ξεθάμπωμα φαναριών με WD-40. Έτσι γίνεται !

Κοινοποίησε το άρθρο
Ξεθάμπωμα φαναριών με WD-40

Ξεθάμπωμα φαναριών με WD-40 . Αν ψάχνετε για έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο που μπορεί να σας προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα, τότε μπορείτε να κάνετε τα φανάρια σας να μοιάζουν με καινούρια με το WD-40.

Ο καθαρισμός φαναριών αυτοκινήτου απασχολεί τους περισσότερους ιδιοκτήτες παλαιότερων, αλλά και πολλές φορές ακόμα και πιο καινούργιων, αυτοκινήτων. Ανάλογα με την έκθεση του οχήματος στον ήλιο, τα φανάρια γίνονται θαμπά και χάνουν τη λάμψη τους. Αποτέλεσμα των θαμπών φαναριών είναι η μείωση του φωτεινότητάς τους.

Είναι αρκετά δημοφιλές το τελευταίο διάστημα το ξεθάμπωμα των φαναριών. Ένας τρόπος είναι το ξεθάμπωμα φαναριών με WD-40

Αρκετά καταστήματα αναλαμβάνουν αυτή την εργασία για εσάς, όμως στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα βίντεο με ξεθάμπωμα φαναριών που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

Πόσο αλήθεια ή ψέμματα είναι αυτή η διαδικασία; και ποσο κρατάει;

Δες και αυτό: 

Ξεθάμπωμα φαναριών με οδοντόκρεμα. Κάνει δουλειά ή όχι ;

 

Για το ξεθάμπωμα, αρχικά καθαρίστε την επιφάνεια με ένα πανί για να φύγουν τυχόν βρομιές. Στη συνέχεια ψεκάστε σε ένα καθαρό πανί WD-40 και τρίψτε απαλά τα φανάρια μέχρι να τα δείτε να καθαρίζουν. Τέλος με ένα νωπό πανί καθαρίστε την επιφάνεια και είστε έτοιμοι!

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθούν και να κοστίζουν πολλά χρήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=UzI2e_b9BUQ&feature=emb_logo