Τι να κάνετε αν κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητό σας (+video)

Κοινοποίησε το άρθρο
Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα για έναν οδηγό, από το να κλειδωθεί έξω από το όχημά του ενώ τα κλειδιά, βρίσκονται κάπου μέσα στο όχημα. Πολλοί το έχουν πάθει και αρκετοί ακόμα ίσως βρεθούν στην άβολη αυτή θέση.
Στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετά βίντεο μέσω των οποίων παρέχονται συμβουλές και tips για το πώς θα ανοίξετε την πόρτα του τετράτροχου, με βοήθεια από τρίτους ή όχι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Δημοσιεύουμε το βίντεο από το Consumer Reports. Όπως σημειώνεται στο βίντεο, αρχικά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Αν είσαστε κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, εκεί έχουν τα κατάλληλα εργαλεία – ένα που μοιάζει και φουσκώνει σαν μπαλόνι, το τοποθετείτε στη πόρτα έτσι ώστε να δημιουργηθεί άνοιγμα από όπου θα περάσει ένας γάντζος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανοίξει τη πόρτα.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, τοποθετώντας μια σφήνα, ή ένα κατσαβίδι στην πόρτα (όπως βλέπετε στα παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε από το youTube) από όπου μπορείτε να γλιστρήσετε μέσα ένα σίδερο με γάντζο.

Αν βρίσκεστε σε τοποθεσία που δεν υπάρχει κοντά βενζινάδικο, μπορείτε να καλέστε την αστυνομία ή την ασφαλιστική σας (εκείνοι θα καταφέρουν να το ανοίξουν αλλά πιθανόν να σας κοστίσει). Επιπλέον, υπάρχουν και εφαρμογές (app), μέσω των οποίων μπορείτε να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας!

Δείτε το βίντεο

 

https://www.youtube.com/watch?v=M0v6O-sFl_g