
Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα «μπλοκάρει» και την έκδοση της Ελληνικής Άδειας Κυκλοφορίας σε περίπτωση ανακολουθίας των χιλιομέτρων σε εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
PEUGEOT: «Εισβολή» στην Κίνα με νέα μοντέλα
Σε συνεργασία με την DONGFENG, η PEUGEOT ετοιμάζεται να κατασκευάσει στην Κίνα νέα εντυπωσιακά μοντέλα, τα οποία θα διατεθούν και σε άλλες αγορές.
Η παρουσία...
ALFA ROMEO Spider: Διαχρονική γοητεία 60 χρόνων
Η ALFA ROMEO Spider, 60 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, εξακολουθεί να συναρπάζει και να αποτελεί σύμβολο του ιταλικού πάθους για το αυτοκίνητο.
Εξήντα...
Artemis Classic Circuit Cup 2026 – 2ος Αγώνας Μέγαρα
Στην πίστα των Μεγάρων βρέθηκαν τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα των περασμένων δεκαετιών που συμμετείχαν στο Artemis Classic Circuit Cup.
Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην...
Με συγκεκριμένο άρθρο του νομοσχεδίου, προβλέπονται πρόστιμα από 5.000 έως 50.000 ευρώ για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα, αν διαπιστωθούν πλαστά ή παραποιημένα έγγραφα ή ανακολουθία χιλιομέτρων, ενώ επίσης δεν ολοκληρώνεται η έκδοση της ελληνικής άδειας κυκλοφορίας.
















