Δεν σταματούν οι βραβεύσεις για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Κοινοποίησε το άρθρο

Ακόμα μία διπλή βράβευση για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio που συνεχίζουν να κερδίζουν την αναγνώριση του κοινού χάρη στο δυναμικό τους σχεδιασμό και το μοναδικό τους οδηγικό χαρακτήρα. Αυτή τη φορά οι αναγνώστες του περιοδικού auto, motor und sport από 17 χώρες τοποθέτησαν στην κορυφή τα δύο μοντέλα της Alfa Romeo.

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio συνεχίζουν να μεγαλώνουν την πλούσια συλλογή τους από βραβεύσεις, κατακτώντας αυτή τη φορά την αναγνώριση των αναγνωστών του περιοδικού auto, motor und sport που εκδίδεται σε 17 χώρες. Η Alfa Romeo Giulia κατέκτησε –για 3η συνεχόμενη χρονιά– την μεσαία κατηγορία με ποσοστό 20,8%, ενώ η Stelvio επικράτησε στην κατηγορία των μεγάλων SUV ανάμεσα σε 56 ανταγωνιστές.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιείται για 43η χρονιά και για το 2019 οι αναγνώστες από 17 χώρες επέλεξαν ανάμεσα από 385 μοντέλα 11 διαφορετικών κατηγοριών.

«Αυτή είναι η 3η φορά στη σειρά που η Alfa Romeo Giulia αναδεικνύεται ως η αγαπημένη επιλογή των αναγνωστών του περιοδικού, στοιχείο που επιβεβαιώνει πόσο δημοφιλές είναι το μοντέλο μας. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα περήφανοι για την Alfa Romeo Stelvio, η οποία επικράτησε ανάμεσα από τόσο ισχυρούς αντιπάλους. Τα βραβεία του automotor und sport, δεν αποτελούν για εμάς μόνο απόδειξη για την επιτυχία και την υψηλή ποιότητα των μοντέλων μας, αλλά και έμπνευση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτοκίνητα που είναι αντάξια της ιστορίας μας με απαράμιλλη οδική συμπεριφορά, πρωτοποριακές λύσεις, ιταλικό design και βέβαια κορυφαίες επιδόσεις.»

Rebecca Reinermann, Marketing Director, Alfa Romeo

Τα φετινά βραβεία Best Auto έρχονται να προστεθούν σε μια μακρά λίστα διακρίσεων για την Alfa Romeo Giulia:

Και την Alfa Romeo Stelvio: