Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

Κοινοποίησε το άρθρο

Tί είναι ;

Η νέα έκδοση Veloce Ti της Stelvio αποκαλύπτει όλα τα συστατικά της σχεδιαστικής της επιτυχίας του κορυφαίου SUV των Ιταλών.

Η αρχιτεκτονική της ανάρτησης Alfa LinkΤΜ, δεν προσφέρει μόνο εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, αλλά έδωσε και την ευκαιρία στους σχεδιαστές να τοποθετήσουν τους τροχούς ακριβώς στο σημείο που ήθελαν, διατηρώντας παράλληλα την ιδανική απόσταση του τροχού από τον θόλο, ανεξάρτητα από τη διάμετρο της ζάντας που θα επιλεχθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Η Stelvio Veloce Ti, με ακόμα πιο εντυπωσιακούς τροχούς διαμέτρου 21 ιντσών, στοιχεία dark chrome όπως η διπλή απόληξη της εξάτμισης, αλλά και τμήματα από ανθρακονήματα, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες ενισχύει ακόμα περισσότερο την αθλητική περιβολή του μοντέλου.

Στο εμπρός τμήμα το «φιλέτο» σχήματος “V” που επίσης είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα τονίζει το “scudetto”, τη θρυλική τριγωνική μάσκα της Alfa Romeo. Σε συνδυασμό με τις δύο εκατέρωθεν εισαγωγές  αέρα ολοκληρώνουν τη επιτυχημένη μετάβαση του “trilobo” –του συνόλου της μάσκας και των εισαγωγών αέρα- για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας σε ένα όχημα SUV.

Η τοποθέτηση του κινητήρα κατά το διαμήκη άξονα, σε συνεργασία με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 επέτρεψε στους σχεδιαστές να διατηρήσουν στο ελάχιστο δυνατό τους εμπρός και πίσω προβόλους, στοιχείο που εκτός από την πρακτικότητα ενίσχυσε περαιτέρω το δυναμισμό του προφίλ του αυτοκινήτου.

Παρά το αθλητικό της παράστημα, η Stelvio διαθέτει περισσότερα από 20εκ. απόσταση από το έδαφος για να κινείται με άνεση σε σχετικά δύσβατες διαδρομές.