Νέο C4 C-Cross : Η πρακτικότητα σε πρώτο ρόλο

Κοινοποίησε το άρθρο

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί κατά τη σχεδίαση του νέου C4 C-Cross . Ο σχεδιασμός του οχήματος, βασισμένος στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, έχει απελευθερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Υπάρχουν τουλάχιστον 16 αποθηκευτικοί χώροι με συνολικό όγκο 39 λίτρων που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη πρακτικότητα για τις καθημερινές ανάγκες, με καινοτόμο και πρακτικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες όλων των επιβατών.

 ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Ένα Crossover πρέπει να είναι ικανό για τα πάντα. Το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric και το Νέο C4 C-Cross, προσφέρουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις για να διατηρήσουν την ευελιξία που απαιτείται για καθημερινή χρήση και γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο, χάρη σε ένα μεταξόνιο μήκους 2.670 mm, ένα από τα μακρύτερα στην κατηγορία, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών.

Το εξωτερικό πλάτος των 1.800 mm, σημαίνει πως το νέο μοντέλο της Citroën φιλοξενεί με άνεση τρία άτομα στο πίσω κάθισμα, όπου το εσωτερικό πλάτος είναι 1.380 mm στους ώμους και 1.440 mm στους αγκώνες.

Ανάλογα γενναιόδωρος είναι και ο χώρος για τις αποσκευές, με χωρητικότητα 380 λίτρων και εύκολη πρόσβαση χάρη στο χαμηλό, επίπεδο κατώφλι (στα 715 mm), το ευρύ άνοιγμα και το κανονικό του σχήμα. Για πρόσθετη ευκολία, ένα δάπεδο δύο θέσεων επιτρέπει στο χώρο αποσκευών να χωρίζεται σε διαμερίσματα και παρέχει ένα ενιαίο επίπεδο πάτωμα για φόρτωση όταν αναδιπλωθεί και το πίσω κάθισμα.