CITROEN: Ολική αναβάθμιση

Κοινοποίησε το άρθρο

Η CITROEN επαναπροσδιορίζει την γκάμα των μοντέλων της, προσφέροντας πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε, διατηρώντας παράλληλα την σωστή σχέση μεταξύ αξίας-τιμής.

 

 

Σε μια ταυτόχρονη αναβάθμιση των εκδόσεων, όλων των μοντέλων της προχωρά η CITROEN. Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να καταργηθούν οι πέντε γνωστές υπάρχουσες εκδόσεις. Δηλαδή οι Live, Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack.

Στο εξής θα υπάρχουν μόνο τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται You, Plus και Max.

Στόχος αυτού του…επανασχεδιασμού της γκάμας, είναι να γίνει πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, με σκοπό να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών. Εστιάζοντας στις πραγματικές ανάγκες και λειτουργίες.

Η αλλαγή αυτή διευκολύνει τους πελάτες να κατανοήσουν τις διάφορες αναβαθμίσεις και επιλογές που διατίθενται ανάμεσα στις εκδόσεις, προτείνοντας το μοντέλο που είναι προσαρμοσμένο στις δικές τους προτιμήσεις και ταιριάζει πραγματικά στον τρόπο ζωής τους. Προσφέροντας παράλληλα το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

Η έκδοση You προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα κάνοντας παράλληλα το στυλ προσιτό.

Η έκδοση Plus αποτελεί τον κύριο εκφραστή των, καινοτόμων και ισχυρών χαρακτηριστικών της μάρκας όπως αυτά της άνεσης, της εξατομίκευσης και της τεχνολογίας.

Τέλος, η έκδοση Max βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, έχοντας έμφαση στους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της συνδεσιμότητας.

Με την ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της, η CITROEN θα μειώσει ταυτόχρονα το κόστος και τους χρόνους παράδοσης. Άλλωστε η γαλλική φίρμα, έχει θέσει ως σημείο εκκίνησης, τις ανάγκες των πελατών.

Αποτέλεσμα αυτού του στόχου είναι το πρόγραμμα Citroën Advisor, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να δημοσιεύουν σχόλια και απόψεις σχετικά με τα προϊόντα, τα σημεία πώλησης και τις προσφορές υπηρεσιών της μάρκας με απόλυτη διαφάνεια.

Απλουστεύοντας την γκάμα της, η CITROEN διευκολύνει τη διαδικασία της αγοράς, ενώ η επιλογή του πελάτη γίνεται ευκολότερη και ομαλότερη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...