Citroen Ami: Χρήση χωρίς δίπλωμα και μίσθωμα με €19,99/μήνα

Κοινοποίησε το άρθρο
Μέσα στο 2020, με το 100% ηλεκτροκίνητο ami, η Citroën με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας, καινοτομίας και προτάσεις αντικομφορμιστικών οχημάτων που με τα χρόνια έγιναν εμβληματικά, σκοπεύει να λανσάρει την βιώσιμη αστική μετακίνηση για όλους! 
Το DNA της Citroën έχει να κάνει με τις ιδιαίτερα τολμηρές καινοτομίες, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια του απροσδόκητου και δεν είναι μόνο οχήματα, αλλά και υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Είναι ένας γνήσιος απόγονος, μια απευθείας εξέλιξη του πρωτοτύπου AMI ONE που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τόσο μεγάλο και έντονο, που έφτασε η έκδοση παραγωγής σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά. Το ami είναι μια χειροπιαστή απόδειξη της διάθεσης για προσφορά λύσεων για τις αστικές μετακινήσεις και τις εκδρομές σε μικρές αποστάσεις. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους πυρήνες των αστικών κέντρων, ασφαλή εναλλακτική λύση έναντι των δικύκλων, των ποδηλάτων, των πατινιών, αλλά και των αστικών συγκοινωνιών και όλα αυτά, με ένα ιδιαίτερα λογικό κόστος.

Το ami δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο στον ορίζοντα της κινητικότητας. Η Citroën αποκαλύπτει ένα πραγματικά διαφορετικό, 100% ηλεκτρικό όχημα που θα κάνει τις αστικές μετακινήσεις, μια τελείως νέα εμπειρία, που γεννήθηκε από την επιθυμία να δώσει πρόσβαση στις εύκολες και χαμηλού κόστους μετακινήσεις σε όλους.

Το ami 100% ËLECTRIC με μια ματιά

  • Είναι 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: οι εκπομπές CO2 είναι μηδενικές και έτσι εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος, έχει εξασφαλισμένη και την καθημερινή πρόσβαση στα αστικά κέντρα, με ένα εύκολο, τελείως αθόρυβο και ευχάριστο στο χειρισμό τρόπο. Η μπαταρία του, για πλήρη φόρτιση, χρειάζεται μόλις 3 ώρες σε πρίζα του κοινού οικιακού δικτύου – όπως ακριβώς ένα smartphone. Η αυτονομία είναι 70 χλμ.
  • Είναι ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ: το εξαιρετικά μικρό του μήκος, μόλις 2,41m και ο μικρός κύκλος στροφής (με διάμετρο 7,20m), κάνουν τις αστικές μετακινήσεις και το parking, ιδιαίτερα εύκολες διαδικασίες.
  • Είναι ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Μικρές οι εξωτερικές του διαστάσεις, αλλά πολύ μεγάλοι οι χώροι στην καμπίνα, κάνουν το ami ιδιαίτερα άνετο για δύο επιβάτες που κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο. Η κλειστή καμπίνα του, προσφέρει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ με το σύστημα θέρμανσης, προσφέρεται για χρήση και όταν κάνει αρκετό κρύο.
  • ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: το αυθεντικό του στυλ, η συμμετρία στη σχεδίαση και οι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ, κάνουν την εμφάνιση του ami πραγματικά ξεχωριστή. Τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα, τα 6 πακέτα χρωματιστών αξεσουάρ και οι προτάσεις για εξατομίκευση, προκαλούν τους ενδιαφερόμενους να παίξουν, συνδυάζοντας διαφορετικά στοιχεία και να φτιάξουν το δικό τους ami.

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  • ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ:  Στη Γαλλία, επιτρέπεται η χρήση του από την ηλικία των 14 ετών, ενώ όσοι είναι από 16 χρονών και πάνω, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στην πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών κρατών. Είτε έχει κάποιος δίπλωμα οδήγησης, είτε όχι, το ami είναι για όλους!
  • ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ “A LA CARTE”: Το ami είναι προσβάσιμο σε όλους, κάθε στιγμή, μέσα από τις προσφορές που θα αφορούν στη χρήση του, είτε για ένα λεπτό της ώρας, είτε για ένα χρόνο αλλά και παραπάνω, για διαμοίρασμα (car-sharing), ενοικίαση ή αγορά.
  • OIKONOMIKO: Οι προσφορές που αφορούν το ami, είναι super ανταγωνιστικές και προσαρμόζονται στην εκάστοτε χρήση. Η μακροχρόνια μίσθωση, ξεκινά από το μηνιαίο ποσό των €19,99 στη Γαλλία (πρόγραμμα amiami: με συμβόλαιο διάρκειας 48 μηνών και προκαταβολή €2.644).

Free2Move car-sharing (διαμοίρασμα): από €0,26/min (με μηνιαία συνδρομή στην υπηρεσία που έχει πάγιο €9.90)

Αγορά: από €6.000 (τιμή μετά φόρων για την έκδοση amiami).