Citroën Comfort Days – Όλα τα μοντέλα με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις

Κοινοποίησε το άρθρο

Πιστή στη φιλοσοφία της εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, η Citroën εμπνέεται από τη διαρκή επιθυμία των ανθρώπων για μετακίνηση και ελευθερία, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα για να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της που αντανακλά το lifestyle κάθε ανθρώπου, το πρωτοποριακό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT® που εγγυάται ένα οδηγικό περιβάλλον απαλλαγμένο από άγχος, σε συνδυασμό με την 5ετή εγγύηση που προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα, η Citroën επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση “Inspired By You” και καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία σε κάθε διαδρομή.

Παράλληλα, η έμπνευση και το πάθος της Citroen για τεχνολογική υπεροχή επιβεβαιώνεται και από τους νέους κινητήρες που ανταποκρίνονται πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα Euro 6.2 και είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλα τα επιβατικά μοντέλα Citroën.

Πιστή στις ανάγκες του καταναλωτή και με γνώμονα την εταιρική της φιλοσοφία, η Citroen λανσάρει ένα νέο Πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, το  “Citroën Comfort Days”. Μέσω του ελκυστικού, απόλυτα πελατοκεντρικού Προγράμματος, όλα τα μοντέλα της Citroën είναι διαθέσιμα με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις, απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού και ειδικά προγράμματα Smile Deals.