Το Ami One Concept , το όραμα της Citroen για αστικές μετακινήσεις

Η Citroën έδωσε το παρόν στο 35ο Festival Automobile International, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2020 στο Les Invalides του Παρισιού.
Η Γαλλική εταιρεία παρουσίασε στο κοινό το όραμά της για το μέλλον, μέσω δύο πρωτοτύπων που ξεχωρίζουν από το δυνατό αισθητικό τους αποτύπωμα, συμβολίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον αύριο για τις μετακινήσεις: Το Ami One Concept, ένα φρέσκο και 100% ψηφιακό όχημα που δίνει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις και το 19_19 Concept, την απόλυτη έκφραση της άνεσης που θέλει να προβάλλει η Γαλλική εταιρεία κάτω από την “ομπρέλα” του “ë-Comfort”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Hyundai IONIQ 5

Το Hyundai IONIQ 5 ανακηρύχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» από το Company Car Today

Το Hyundai IONIQ 5 κατέκτησε την κορυφή της λίστας των 100 οχημάτων του εξειδικευμένου Βρετανικού περιοδικού εταιρικών στόλων Company Car Today Το Hyundai IONIQ 5...
ENYAQ COUPÉ iV

SKODA ENYAQ COUPÉ iV – ένα νέο μέλος στην γκάμα ENYAQ iV

Το ENYAQ COUPÉ iV αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων ENYAQ iV της SKODA με δύο μεγέθη μπαταριών, τέσσερα επίπεδα ισχύος από...

Το ολοκαίνουργιο Taigo: το νέο SUV coupé της Volkswagen

Η Volkswagen εμπλουτίζει τη γκάμα της με το Taigo, ένα μοντέρνο compact SUV coupé με ελκυστικό design, coupé γραμμές, υπερυψωμένες θέσεις και άφθονοι χώροι Η...

Στα εγκαίνια του International Automobile Festival, το οποίο διήρκησε έως τις 2 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, στο Ami One Concept απονεμήθηκε το Βραβείο Αστικής Κινητικότητας (Grand Prix for Mobility in the City). Η ιστορία της Citroën ανέκαθεν ήταν γεμάτη από αυτοκίνητα απόλυτα ταιριαστά στην εποχή τους.

Σε κάθε εποχή, η Citroën έχει αφήσει το στίγμα της με αντικομφορμιστικές και επαναστατικές ως προς τις καινοτομίες που έφερναν στο ευρύ κοινό, προτάσεις μοντέλων που στη συνέχεια γινόντουσαν εμβληματικά για τη Μάρκα.

Με το Ami One Concept, η Μάρκα αποκαλύπτει τη δική της προσέγγιση στο θέμα της αστικής μετακίνησης, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις σύγχρονες συνήθειες του αγοραστικού κοινού, όσο και τη “στροφή” προς τη νέα κατεύθυνση της βιώσιμης μετακίνησης και τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Το συναρπαστικό όσο και απλό Ami One Concept, “παντρεύει” την ψηφιακή εποχή με την ανάγκη για μετακίνηση, δίνοντας ιδανικές λύσεις σε όσους θέλουν απόλυτη ελευθερία, αλλά και ασφάλεια στις μετακινήσεις τους σε αστικό περιβάλλον.

Το Ami One Concept κάνει την ψηφιακή τεχνολογία να είναι η καρδιά της νέας αυτής εμπειρίας στις αστικές μετακινήσεις, κάνοντας εύκολες τις διαδικασίες, ενώ την ίδια στιγμή περιορίζει σημαντικά το κόστος.

Προσφέρεται χωρίς περιορισμούς σε όλους, ακόμα και στους μη έχοντες δίπλωμα οδήγησης και προσαρμόζεται άμεσα στις εκάστοτε ανάγκες, καθώς συνδέεται και λαμβάνει τις σχετικές πληροφορίες από μια εφαρμογή φορητής συσκευής (smartphone, tablet, κ.λ.π.). Η πρόταση αυτή απευθύνεται σε όλους όσους έχουν το ίδιο πάθος για ελευθερία στις μετακινήσεις με τη Citroën.