Επαγγελματικά Ford: Η Νο1 επιλογή στην Ελλάδα

Επαγγελματικά Ford

Τα Επαγγελματικά Ford παραμένουν τον Μάρτιο, αλλά και συνολικά στο πρώτο τρίμηνο του 2021 τα κυρίαρχα σε πωλήσεις στην Ελλάδα, στην κατηγορία των ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων (Light Commercial Vehicles – LCV)

Με μερίδιο στα LCV, που παραμένει σταθερά πάνω από το 20% επί του συνόλου των πωλήσεων, τα Επαγγελματικά Ford πρωταγωνιστούν  στην κατηγορία με αιχμή του δόρατος την οικογένεια Transit και το σκληροτράχηλο Ranger

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεκόρ γύρου στο Nürburgring από την Porsche Cayenne

0
Μια ελαφρώς καμουφλαρισμένη Porsche Cayenne με τον κινητήρα της Turbo και βελτιώσεις σε ανάρτηση, φρένα και ηλεκτρονικά, έκανε ρεκόρ γύρου στο Nürburgring Nordschleife στα...

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα REGIS στην Ελλάδα

0
Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Regis, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.,  κατασκευάζονται στην Ιταλία.    Είναι συμπαγή ηλεκτρικά οχήματα,...

Πάνω από το 40% των ηλεκτρικών φορούν ελαστικά Continental

0
Η Continental επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της στον τομέα των ελαστικών για πλήρως ηλεκτρικά οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας της Continental, η εταιρεία,...


Επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα καταξιωμένα επαγγελματικά της μοντέλα, η Ford διατηρεί και για το 2021, τα ηνία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Η επίδοση αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμα μια φορά, όχι μόνο την εξαιρετική δυναμική της Ford στην κατηγορία, αλλά και την κορυφαία ανταγωνιστικότητα και πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της σε αυτό το απαιτητικό τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Επαγγελματικά FordΑπό το Fiesta Van και το Ranger έως την πολυσυλλεκτική γκάμα μοντέλων και εκδόσεων της οικογένειας Transit, η Ford συνεχίζει να προσφέρει στη χώρα μας τις πιο προηγμένες, ασφαλείς και συμφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία των LCV, που με τις απαράμιλλες δυνατότητές τους κυριολεκτικά λύνουν τα χέρια του Έλληνα επαγγελματία.

Νέο ρεκόρ πωλήσεων και με διαφορά!

Συνεχίζοντας, με το ίδιο πείσμα και αποφασιστικότητα, την εξαιρετική εμπορική πορεία της περασμένης χρονιάς, η Ford απέσπασε τον Μάρτιο το υψηλότερο μερίδιο αγοράς από κάθε άλλη μάρκα στη χώρα μας, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (20,78%).

Μάλιστα, η Ford στο πρώτο τρίμηνο του έτους ήταν η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στα LCV –με διαφορά 42,5% από τον δεύτερο της κατηγορίας – αποσπώντας ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο που έφτασε την περίοδο «Ιανουάριος-Μάρτιος 2021» στο 21,4%.

Πρωτιά και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής αγοράς

Τα κορυφαία στο είδους τους Transit, Transit Courier, Transit Connect και Transit Custom αποτέλεσαν το βασικό άρμα της Ford για την κατάκτηση μιας ακόμα πρωτιάς, με το ακούραστο και σκληροτράχηλο Ranger να ακολουθεί.

Επαγγελματικά Ford

Θυμίζουμε ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Ranger, το οποίο κατάφερε να αναδειχθεί ως το best-seller μοντέλο της Ευρώπης, στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με μερίδιο που έφτασε το 30%.

Φέτος, η γκάμα του δημοφιλούς pick-up μοντέλου της Ford θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με μία συναρπαστική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Stormtrak, που αναμένεται να τονίσει ακόμα περισσότερο το μοναδικό στιλ αλλά και τις κορυφαίες ικανότητες του βραβευμένου μοντέλου της εταιρείας.

Βασισμένο στην premium σειρά Wildtrak, το νέο Ranger Stormtrak προσφέρει ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και μοναδικές πινελιές, παίρνοντας κίνηση από τον κορυφαίο Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford, που αποδίδει 213 ίππους και παράγει ροπή 500 Nm.