Η Ford Mustang Mach 1 στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο
Ford Mustang Mach 1

Με αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού και μοναδικά στοιχεία σε επίπεδο σχεδιασμού, η νέα Ford Mustang Mach 1 προσφέρεται με τον καταξιωμένο 5.0L V8 κινητήρα της Ford ο οποίος αποδίδει 460 ίππους.

 

Η νέα Ford Mustang Mach 1 διατίθεται σε συνδυασμό με το αμάξωμα Fastback και 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με τιμή € 81.768

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...


Η νέα Mustang Mach 1 είναι η πιο οδηγοκεντρική έκδοση παραγωγής του εμβληματικού σπορ μοντέλου της Ford που φιλοξενεί μία τροποποιημένη έκδοση του 5λιτρου, αλουμινένιου V8 βενζινοκινητήρα της εταιρείας.

Με φιλτροχωάνη ανοιχτού τύπου (Open Air Induction System), πολλαπλή εξαγωγής και πεταλούδα 87 mm από την Mustang Shelby GT350 που διατίθεται από την Ford στη Β. Αμερική, αυξάνεται η ελεύθερη ροή αέρα στον κινητήρα, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 460 ίππων στις 7.500 σ.α.λ και η ροπή 529 Nm στις 4.600 σ.α.λ.

Ford Mustang Mach 1

Την ίδια στιγμή η βελτιωμένη αναπνοή του V8 λειτουργεί σε συνεργασία με το αναβαθμισμένο λογισμικό διαχείρισης του κινητήρα και έναν συνδυασμό έμμεσου και άμεσου ψεκασμού χαμηλής και υψηλής πίεσης του καυσίμου αντίστοιχα για καλύτερη ευστροφία – η κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου ξεκινά στις 7.500 σ.α.λ.

Δείτε το βίντεο:

Ένα βοηθητικό ψυγείο λαδιού, το οποίο προέρχεται επίσης από τη Shelby GT350, συνεργάζεται με ένα νέο φίλτρο εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ροή του λαδιού – και κατ’ επέκταση κορυφαία απόδοση σε υψηλά φορτία.

Ford Mustang Mach 1Το σύστημα εξαγωγής Active Valve Performance της νέας Mach 1 διαθέτει τετραπλές απολήξεις με διάμετρο 4,5 ιντσών ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον μοναδικό ήχο του V8 κινητήρα της Ford.

 Στο σύστημα μετάδοσης η Mustang Mach 1 που διατίθεται στη χώρα μας περιλαμβάνει το προηγμένο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, το οποίο διαθέτει αναβαθμισμένο μετατροπέα ροπής και μοναδικές για την περίσταση ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν την καμπύλη ροπής, τον χαρακτήρα των αλλαγών ταχυτήτων αλλά και συνολικά την απόδοση.

Ford Mustang Mach 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα δεύτερο ψυγείο αέρα-λαδιού αυξάνει την ικανότητα ψύξης κατά 75% σε συνθήκες οδήγησης με αυξημένο φορτίο, ενώ ένα πρόσθετο σύστημα ψύξης στον πίσω άξονα υποστηρίζει τον οδηγό στη σπορ οδήγηση στην πίστα.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που βελτιώνει την πρόσφυση τόσο στην ευθεία όσο και στις εξόδους των στροφών.