Το Transit σε εκδόσεις Trail και Active

Κοινοποίησε το άρθρο

Τα νέα Transit Trail και Transit Custom Trail έχουν σχεδιαστεί για πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, προσφέροντας αυξημένη ελκτική πρόσφυση χάρη στο νέο, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για τα προσθιοκίνητα Transit και Transit Custom και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive για το Transit.

 

Οι εξειδικευμένες αναβαθμίσεις τόσο το εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό των Transit Trail και Transit Custom Trail, αυξάνουν την άνεση και τις ικανότητες των οχημάτων σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της πρακτικότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Οι νέες εκδόσεις Active των Transit Custom και Tourneo Custom υποστηρίζουν τον δραστήριο τρόπο ζωής ιδιωτών και επαγγελματιών με πρόσθετες προστατευτικές επενδύσεις στο αμάξωμα και ένα προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για κορυφαία ελκτική πρόσφυση σε χαλαρά, ολισθηρά και μαλακά εδάφη.

Το εξωτερικό στιλ είναι εμπνευσμένο από μοντέλα της SUV κατηγορίας, γεγονός που καθιστά τις δύο εκδόσεις πιο θελκτικές σε επίπεδο σχεδιασμού και πιο αποτελεσματικές σε δυνατότητες σε διαδρομές εκτός της πεπατημένης.

Η διαθέσιμη γκάμα των κινητήρων προσφέρει βελτιωμένη ελκτική πρόσφυση σε «δύσκολες» συνθήκες, Τα προσθιοκίνητα Transit Trail και Transit Custom Trail εφοδιάζονται στάνταρ με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD), ενώ το Transit Trail είναι διαθέσιμο με την τετρακίνηση Intelligent All-Wheel Drive για ακόμα καλύτερη διέλευση του αυτοκινήτου σε απαιτητικά εδάφη και καιρικές συνθήκες.

Το Transit Custom Trail διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις αμαξώματος με GVM από 3.000 kg, συμπεριλαμβανομένων των panel van και kombi με δύο διαφορετικά μεταξόνια.

Το Transit Trail διατίθεται σε πολλαπλούς τύπους αμαξώματος και μεταξόνια στην κατηγορία των 3.500 kg, σε εκδόσεις panel van & single chassis cab.

Όλα τα Transit Trail και Transit Custom Trail διατίθενται με τον προηγμένο, δίλιτρο EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford σε εκδόσεις με απόδοση 130, 170 και 185 ίππους.