FORD Focus με έκπτωση πάνω από 3.000 ευρώ

Κοινοποίησε το άρθρο

Η απόκτηση του δημοφιλούς FORD Focus γίνεται τώρα ακόμα εύκολη, χάρη στα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance, τα οποία συνδυάζονται με επιπλέον όφελος αγοράς Ford Value, καθώς και με την καλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της ελληνικής αγοράς.

 

 

Το FORD Focus, αναμφίβολα είναι ένα από κορυφαία στην κατηγορία του, με «όπλο» εκτός των άλλων, την εξαιρετική οδηγική αίσθηση. Είναι ένα αυτοκίνητο που πρέπει να το οδηγήσεις για να ανακαλύψεις τα προτερήματά του.

Τώρα, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να το αποκτήσουν γρήγορα, εύκολα και με ακόμα πιο προσιτούς όρους. Υπενθυμίζουμε ότι FORD Focus διατίθεται σε 5θυρες Hatchback εκδόσεις, που παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα βενζίνης 1.0 EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 ή 155 ίππους. Αλλά και τον εξαιρετικά οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων EcoBlue με απόδοση 115 ίππους, σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, προβλέπουν μοναδικούς όρους, όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972 ευρώ.

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν, συνδυαστικά με τα παραπάνω, όλα τα οφέλη της κορυφαίας 8ετούς εργοστασιακής εγγύησης Ford Protect. Η οποία εξασφαλίζει ξέγνοιαστα χιλιόμετρα, πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπολιτική αξία, καθώς η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους FORD Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ!

Το Focus παραμένει πιστό σε μία παράδοση 20 και πλέον χρόνων προσφέροντας την πιο δυναμική οδική συμπεριφορά στην κατηγορία του. Η οποία αναβαθμίζεται με τη χρήση ενός προηγμένου και εξαιρετικά άκαμπτου πλαισίου, σε συνδυασμό με ένα σύστημα διεύθυνσης με άμεση απόκριση, υποβοήθηση EPAS στην κολόνα του τιμονιού, νέο λογισμικό ελέγχου και κορυφαία αίσθηση και απόκριση σε όλες τις συνθήκες.

Επιπλέον, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης με ειδικά ελατήρια – πατέντα της FORD – τα οποία, όπως και στην κορυφαία έκδοση του Fiesta ST, ανακατανέμουν τις πλευρικές δυνάμεις που δέχεται η ανάρτηση κατά το στρίψιμο του αυτοκινήτου, προσφέροντας κορυφαία κατευθυντικότητα αλλά και απαράμιλλη άνεση και ποιότητα κύλισης σε κάθε είδους επιφάνεια.

Επιπλέον, ο οδηγός του Focus μπορεί να επιλέξει ένα από τα διαθέσιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport και Eco. Έτσι, μπορεί να προσαρμόσει άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού την απόκριση του πεντάλ του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του αυτόματου κιβωτίου στις αντίστοιχες εκδόσεις, αλλά και την αίσθηση του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος διεύθυνσης Electronic Power Assisted Steering (EPAS).

νέο Ford Focus

Τα μοντέλα Active διαθέτουν επιπλέον τόσο το πρόγραμμα λειτουργίας Slippery, που προσφέρει αυξημένη αυτοπεποίθηση σε ολισθηρές επιφάνειες, όσο και το Trail, που είναι σχεδιασμένο με τη σειρά του προκειμένου το όχημα να κινείται ευκολότερα σε κακοτράχαλες επιφάνειες.

Το FORD Focus εξοπλίζεται σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του με την πιο διευρυμένη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας από οποιοδήποτε όχημα στην ιστορία της FORD. Eισάγοντας τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το σύστημα Blind Spot Assist, το οποίο επεκτείνει τη λειτουργικότητα του Blind Spot Information System παρακολουθώντας τα τυφλά σημεία του οδηγού για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω.
Το σύστημα μπορεί να εφαρμόσει ροπή διεύθυνσης για να προειδοποιήσει τον οδηγό και να τον αποθαρρύνει από το να αλλάξει λωρίδα εάν ανιχνεύσει επικείμενη σύγκρουση. Παρακολουθεί επίσης τις γειτονικές λωρίδες για οχήματα που ακολουθούν σε απόσταση έως 28 μέτρα, 20 φορές το δευτερόλεπτο και, μπορεί να λειτουργεί σε ταχύτητες από 65 χλμ./ώρα έως και 200 χλμ./ώρα).

Υπάρχουν ακόμα τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, που διευκολύνουν το έργο του οδηγού στο μποτιλιάρισμα. Το Pre-Collision Assist με Active Braking βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν ή να περιορίζουν τις επιπτώσεις συγκρούσεων με οχήματα, πεζούς και δικυκλιστές, ενώ το Active Park Assist ελέγχει στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο την επιλογή σχέσης, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, επιτρέποντας πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης κρατώντας πατημένο ένα μπουτόν.

Το Focus διαθέτει επίσης το έξυπνο σύστημα ασφάλειας Rear Occupant Alert, το οποίο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθά τους οδηγούς να μην απομακρύνονται από το αυτοκίνητο αφήνοντας παιδιά ή κατοικίδια μέσα σε αυτό. Το συγκεκριμένο σύστημα υπενθυμίζει στους οδηγούς να ελέγξουν τα πίσω καθίσματα εάν οι πίσω πόρτες έχουν ανοίξει στο ξεκίνημα του ταξιδιού.

Το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του Focus είναι φυσικά «συνδεδεμένο», έχοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες άνεσης και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσαρμόζεται στις ανάγκες των ιδιοκτητών του. Το προηγμένο σύστημα SYNC 4 υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 13,2’’ με διαισθητική διεπαφή που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν με όχι περισσότερα από ένα ή δύο αγγίγματα να διαχειρίζονται τις εφαρμογές, τις πληροφορίες ή τα συστήματα που επιθυμούν.

Η νέα οθόνη αφής περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για λειτουργίες όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός που μέχρι πρότινος ενεργοποιούνταν με φυσικά κουμπιά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πιο απέριττης και μινιμαλιστικής κεντρικής κονσόλας. Το σύστημα προσφέρει επίσης ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέποντας την άριστη ενσωμάτωση μεταξύ των λειτουργιών του smartphone και του SYNC 4.

Επίσης, μέσω της εφαρμογής FordPass ο οδηγός του FORD Focus μπορεί να έχει πρόσβαση σε μία σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών στην παλάμη του χεριού του μέσω του smartphone του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παραμένει συνδεδεμένος με το αυτοκίνητό του από οπουδήποτε, με ένα σήμα δεδομένων και να χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά όπως είναι το Vehicle Status, για τον έλεγχο της στάθμης καυσίμου, τη διάρκεια ζωής του λαδιού και άλλα και, το Remote Start.

Αλλά και το σύστημα SecuriAlert της FORD παρέχει πρόσθετη…ξεγνοιασιά μέσω των αισθητήρων του οχήματος που παρακολουθούν την όποια απόπειρα παραβίασης και στέλνουν ειδοποιήσεις στο κινητό του χρήστη. Ακόμα και εάν χρησιμοποιείται κλειδί! Ένα σύστημα ιδιαίτερα χρήσιμο στη σημερινή εποχή της ανασφάλειας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NISSAN Concepts : Το μέλλον ξεκινά από την Κίνα (video)

Πρωτότυπα μοντέλα για όλες τις διαθέσεις, που θα καλύπτουν τις μελλοντικές ανάγκες κινητικότητας παρουσίασε η NISSAN στην Κίνα       Δεν υπάρχει πλέον εταιρεία που να προγραμματίζει...

VIDEO : Χαλαρωτικό οδοιπορικό στη Μαγιόρκα με Mustang Mach-E

  Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, ταξιδεύοντας στην πανέμορφη Μαγιόρκα «οδηγώντας» μια αθόρυβη Mustang Mach-E     Το Ford Scenic Project, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Βρετανό...

DFSK: Νέα μάρκα στην Ελλάδα – Ποια μοντέλα έρχονται (video)

  Η DFSK, μια εταιρεία τα μοντέλα της οποίας κυκλοφορούν σε περισσότερες από 70 χώρες, εισάγεται πλέον επίσημα και στην Ελλάδα, από τον όμιλο εταιρειών...

Ανάβαση Ψάθας 2024

Η 3η Ανάβαση Ψάθας ήταν ο δεύτερος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του αντίστοιχου θεσμού Ιστορικών αυτοκινήτων, με τη νίκη σε πολλές κατηγορίες να...

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...