S-MAX Hybrid : Μυεί τις οικογένειες στην ηλεκτροκίνηση

Κοινοποίησε το άρθρο
S-MAX Hybrid

Το S-MAX Hybrid διατίθεται τώρα για παραγγελία. Με επτά καθίσματα και τον αθόρυβο χαρακτήρα, την άνεση και την απόδοση ενός πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης,

Με την έξυπνη ενσωμάτωση ενός αποδοτικού υβριδικού συστήματος κίνησης (βενζινο-ηλεκτρικό) στο κομψό και ευέλικτο αμάξωμα του S-MAX Hybrid που δεν περιορίζει το χώρο, την ευελιξία και τη μοναδική σπορ εμπειρία οδήγησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...


Ένας συνδυασμός βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, μπαταρίας ιόντων λιθίου 1.1 kWh, ηλεκτροκινητήρα και της τελευταίας γενιάς του power-split κιβωτίου της Ford προσφέρει μία αβίαστη εμπειρία οδήγησης και ιδιοκτησίας που βοηθά στη μείωση των εκπομπών CO2 και αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης.

Η ηλεκτρική ισχύς αξιοποιείται έξυπνα είτε για τη μείωση της κατανάλωσης του βενζινοκινητήρα είτε για αθόρυβη, αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση σε μικρές διαδρομές, ανάλογα με το εκάστοτε οδηγικό σενάριο.

Η μπαταρία επαναφορτίζεται αυτόματα από τον βενζινοκινητήρα και με τη χρήση της τεχνολογίας αναγεννητικής πέδησης, όταν το όχημα φρενάρει ή κινείται χωρίς γκάζι.

S-MAX Hybrid

Καθώς δεν απαιτείται σύνδεση σε κάποια εξωτερική πηγή ενέργειας, το S-MAX Hybrid είναι σχεδιασμένο για να εντάσσεται άριστα σε έναν οικογενειακό τρόπο ζωής – πάντα έτοιμο για μία εμπειρία ηλεκτροκίνησης ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Το κομψό S-MAX Hybrid εξακολουθεί να συνδυάζει το σπορ εξωτερικό στυλ με την πρακτικότητα και την ευελιξία ενός οχήματος για την απρόσκοπτη και άνετη μεταφορά έως και επτά επιβατών.

S-MAX HybridΑνάλογα με τη διάταξη των καθισμάτων και σε συνδυασμό με το χώρο αποσκευών, το νέο S-MAX Hybrid μπορεί να προσφέρει χωρητικότητα έως 2.200 λίτρα πίσω από την πρώτη σειρά καθισμάτων, ενώ έχει την ικανότητα να ρυμουλκεί από 1.560 kg έως 1.750 kg, ανάλογα με την έκδοση, για την υποστήριξη δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου.

Η Ford προσφέρει επίσης για πρώτη φορά μία πλήρως υβριδική έκδοση του επταθέσιου Galaxy. Το νέο Galaxy Hybrid χρησιμοποιεί το ίδιο προηγμένο βενζινο-ηλεκτρικό σύνολο με του S‑MAX Hybrid για ανταγωνιστική κατανάλωση σε σχέση με ένα ντίζελ μοντέλο και πιο αθόρυβη οδήγηση.