Δημήτρης Μελισσανίδης: Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ (pics)

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους της AEK, στους οποίους αποκάλυψε την εντυπωσιακή του συλλογή από αυτοκίνητα αντίκες, την οποία μάλιστα διατηρεί στο κέντρο του Πειραιά. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί η ΑΕΚ να κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά του, όμως η εν λόγω συλλογή είναι η δεύτερη μεγάλη του «αδυναμία» και πως από μικρό παιδί του άρεσαν τα αυτοκίνητα και από τότε άρχισε να τα συλλέγει.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να βγουν στην άσφαλτο. Ανάμεσα στη συλλογή του θα βρει κανείς το Mini Cooper του 1974 και τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Ελβις Πρίσλεϊ, Μαρία Κάλας και Σταύρος Νιάρχος. Το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί το «ησυχαστήριο» του στο οποίο περνάει αρκετές ώρες.

Ο χώρος έχει δύο απίστευτες αίθουσες, όπου η μία είναι αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο και η άλλη στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, που όπως ο ίδιος ανέφερε ήθελε να ζήσει. Ο Έλληνας επιχειρηματίας περιέγραψε συναισθηματικά φορτισμένος ότι μέσα στη συλλογή του έχει το αμάξι του πατέρα του, το οποίο έχει ανακαινίσει.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης, η Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος, και ο νέος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.