Υπέροχα αυτοκίνητα για υπέροχους σκοπούς

Κοινοποίησε το άρθρο

Η χρονιά ξεκίνησε με τα καλύτερα στον οίκο δημοπρασιών Barrett-Jackson Scottsdale Sale. Στην Arizona θα εμφανιστούν προς πώληση για φιλανθρωπικούς σκοπούς τέσσερα  supercar που όχι μόνο είναι υπέροχα αλλά και τα πρώτα της παραγωγής.

Η πρώτη Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της 65ης επετείου. Βαμμένη σε εξαιρετικό κεραμικό γκρι χρώμα με μοναδικές μπλε γραμμές και γραφικά εμπρός, στις πόρτες και εσωτερικά τα χρήματα από την πώληση της  Carbon 65 Edition θα πάνε στο George W. Bush Presidential Center  Military Service Initiative. Δεύτερο στην λίστα μια Chevrolet Corvette 35th Anniversary Edition του 1988 της οποίας τα χρήματα θα δοθούν στο  “Driven Hearts” ένα πρόγραμμα που ‘τρέχει‘ ο Αμερικάνικος  Καρδιολογικός Σύλλογος. Ακολουθεί η πρώτη Chevrolet Corvette ZR1 από της οποίας την πώληση θα επωφεληθεί το Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation και η πρώτη Ford GT στο υπέροχο Liquid Blue, από της οποίας τον πλειστηριασμό θα επωφεληθεί η Autism Society of North Carolina. Τέλος η πρώτη Ford Mustang Bullitt που θα βγει στο σφυρί για το Boys Republic.

Πέρα από φιλανθρωπία υπάρχει και κερδοφορία, έτσι αμέσως μετά θα παρουσιαστούν δύο εκπληκτικά κομμάτια από Ευρώπη, ένα Talbot-Lago T-26 Grand Sport Saoutchik Coupe του 1951 και μια Ferrari 212 Europa του 1952.