
Μέρα μεσημέρι στην πόλη Bradford της Αγγλίας, και δύο κλέφτες σηκώνουν ένα αυτοκίνητο Toyota Prius με γρύλο για να κλέψουν τον καταλύτη του. Η μέση τιμή του συγκεκριμένου καταλύτη στην αγορά είναι γύρω στα 300 ευρώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ταξίδι στην Ισλανδία με MINI Countryman SE ALL4. Περιπέτεια στα Φιόρδ
Από καταιγίδες σε παγετώνες. Δείτε πώς το MINI Countryman SE ALL4 αντιμετωπίζει την πιο επικίνδυνη διαδρομή της Ισλανδίας διανύοντας 2.300 χλμ. σε αφιλόξενα εδάφη.
Η...
Αυστηροί έλεγχοι της Τροχαίας: Σύλληψη οδηγού που κινούνταν με 230 χλμ./ώρα υπό την επήρεια...
Οδηγός πιάστηκε στη ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας με 230 χλμ./ώρα και θετικό αλκοτέστ. Οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας συνεχίζονται.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της Τροχαίας....
PORSCHE Cayenne Electric: Η νέα εποχή του εμβληματικού SUV – Τιμές
Με ισχύ έως 1.156 ίππους, φόρτιση σε 16 λεπτά και αυτονομία 642 χλμ. η PORSCHE Cayenne Electric θέτει νέα στάνταρ στα ηλεκτρικά SUV. Μάθετε...
Οι καταλύτες περιέχουν παλλάδιο , ένα μέταλλο του οποίου η τιμή αυξήθηκε κατά περισσότερο από 25% τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Το ασημί, γυαλιστερό μέταλλο τιμάται πλέον γύρω στα 2.500 δολάρια η ουγγιά, αρκετά πάνω από την τιμή του χρυσού, επισημαίνει το BBC.
Η προσφορά αδυνατεί να καλύψει τη ζήτηση, δεδομένου ότι το παλλάδιο απομονώνεται ως παραπροϊόν της εξόρυξης άλλων μετάλλων, όπως η πλατίνα και το νικέλιο. Και αυτό σημαίνει ότι οι εξορυκτικές εταιρείες αδυνατούν να αυξήσουν την παραγωγή.
https://www.youtube.com/watch?v=aUlikgzaDOE



















