VIDEO Gymkhana 2022: «Ιπτάμενο» SUBARU 862 ίππων

Κοινοποίησε το άρθρο

Δείτε το νέο εντυπωσιακό video της σειράς Gymkhana, με τον Travis Pastrana να κάνει…ακροβατικά στο τιμόνι ενός οικογενειακού SUBARU.

Τα συναρπαστικά videos της σειράς Gymkhana συνεχίζονται. Τον προηγούμενο μήνα ο Ken Block ξεσήκωσε το Λας Βέγκας με το ηλεκτρικό AUDI S1 Hoonitron προσφέροντας ένα απολαυστικό video της σειράς…Electrikhana.
Κάποιοι από τους φανατικούς του θαυμαστές όμως, ίσως να απογοητεύτηκαν από τον…ηλεκτρικό ήχο του AUDI. Τώρα όμως θα αποζημιωθούν αφού ο κορυφαίος Αμερικανός οδηγός Travis Pastrana, έχει πάρει τη θέση του Ken Block συνεχίζοντας την ιστορία των videos Gymkhana.
Στο τελευταίο video, o πρωταθλητής των αγώνων RallyCross, κάνει απίστευτα πράγματα στην Φλόριντα. Όπλο του είναι ένα SUBARU GL Wagon του 1983. Το …αγαθό οικογενειακό μοντέλο, φυσικά έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό…τέρας, ειδικά για τις ανάγκες της σειράς.
Διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο, με αρκετά στοιχεία από ανθρακονήματα και τις απαραίτητες ενισχύσεις ασφάλειας. Όμοιες με αυτές των αυτοκινήτων του WRC. O κινητήρας boxer των 2.3 λίτρων, έχει βελτιωθεί φτάνοντας τους 862 ίππους! Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων.


Εντυπωσιακά είναι και τα….ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματά του. Τα οποία δεν είναι ορατά όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, αλλά σε φρενάρισμα, αναδύονται για να λειτουργούν ως… αερόφρενα!
Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε το video!