Honda Civic 2022 : Πρώιμη αποκάλυψη …

Κοινοποίησε το άρθρο
 Honda Civic 2022

 Honda Civic 2022 : Πρώιμη αποκάλυψη. Αυτό είναι το νέο μοντέλο αν και -ακόμη πρωτότυπο – μας δίνεται μια πρώτη ματιά.

H Honda δημιούργησε ένα ενιαίο παγκόσμιο μοντέλο  Honda Civic 2022 και οι αλλαγές από τη μια αγορά στην άλλη θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Κάθε νέο αυτοκίνητο που λανσάρεται στην Κίνα πρέπει να περνάει από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής για να πάρει έγκριση πριν βγει στο δρόμο.

Οι φωτογραφίες λαμβάνονται, και σε ορισμένες περιπτώσεις, δημοσιεύονται στον επίσημο ιστότοπο του MIIT, ακόμη και πριν αποκαλυφθεί επίσημα κάποιο αυτοκίνητο.

Αυτή είναι η ιστορία του Honda Civic 2022 , παρόλο που το sedan δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ως μοντέλο παραγωγής – μόνο ως πρωτότυπο – τώρα μας δίνεται μια πρώτη ματιά.

 Honda Civic 2022Σας υπενθυμίζουμε ότι παρουσιάζουμε την έκδοση CN-spec του compact sedan, που σημαίνει ότι το μοντέλο της Βόρειας Αμερικής θα μπορούσε να φαίνεται διαφορετικό.

Όμως, έχουμε την αίσθηση ότι η Honda δημιούργησε ένα ενιαίο παγκόσμιο μοντέλο και οι αλλαγές από τη μια αγορά στην άλλη θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

Θα παρατηρήσετε ότι έχει μαύρους τροχούς και λαβές πόρτας μαζί με διαφορετικούς προβολείς, πιθανώς LED σε σύγκριση με τους προβολείς που συναντούσαμε στο προηγούμενο μοντέλο.

Δεν αποτελεί έκπληξη, το Civic έχει παρόμοια εικόνα του πρωτοτύπου που αποκαλύφθηκε στα μέσα Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Υπάρχουν μερικές ήπιες αλλαγές, όπως η προσθήκη φώτων ομίχλης, αλλά τίποτα το ουσιαστικό. Το εσωτερικό δεν αποκαλύφθηκε στις εικόνες του MIIT, αν και θα σας υπενθυμίσουμε ότι η Honda το είχε δείξνει όταν παρουσιάστηκε το πρωτότυπο.