Τα Hyundai TUCSON, i20N και IONIQ 5 κατέκτησαν οκτώ βραβεία

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Hyundai Motor συγκέντρωσε οκτώ βραβεία σε τρία μοντέλα στα βραβεία 2022 Carbuyer Best Car και 2021 News UK Motor στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Οι διακρίσεις αφορούν στο νέο Hyundai TUCSON που αναδείχθηκε «Car of the Year» από την Carbuyer. Παράλληλα, το TUCSON βραβεύτηκε επίσης ως το «Καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο» και «Καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο».

Το συμπαγές SUV διατίθεται με τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτροκινητήρων στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, plug-in υβριδικών και βενζίνης με 48V Hybrid επιλογές. Διαθέτει εκλεπτυσμένο και στιβαρό σχεδιασμό και συνδυάζει αβίαστα τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα.

Επιπλέον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφάλειας της TUCSON, όπως το Forward Collision-shmangien Assist (FCA) και το Blind-spot Collision-shmangien Assist (BCA), αναδεικνύουν την συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

Με τα βραβεία Carbuyer Best Car 2022 τιμήθηκαν επίσης το Hyundai i20 N ως το «Καλύτερο Hot Hatchback» και το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 ως το «Καλύτερο εταιρικό αυτοκίνητο» και το «Καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».

“Είδαμε το παιχνίδι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να αναπτύσσεται σημαντικά τους τελευταίους 12 μήνες και το IONIQ 5 είναι απόδειξη του πόσο μακριά έχει φτάσει η αγορά» δήλωσε ο κ. Richard Ingram, Editor στο Carbuyer. “Η φουτουριστική του εμφάνιση αλλά και η μεγάλη αυτονομία και η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση το καθιστούν επίσης στην αιχμή, ενώ παράλληλα η ευρύχωρη καμπίνα και η γενναιόδωρη τεχνολογική του λίστα το καθιστούν ένα λαμπρό αυτοκίνητο για να ζεις”.

Η ομάδα του Carbuyer δοκίμασε με αυστηρά κριτήρια κάθε μοντέλο και έκρινε τους νικητές έναντι των αντιπάλων τους ως προς το κόστος, τις επιδόσεις, την άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα.

Επιπλέον, στα 2021 News UK Motor Awards, το IONIQ 5 κέρδισε τους τίτλους του «Best Designed Car of the Year» – ξεπερνώντας οχήματα όπως η Aston Martin V12 Speedster και η Maserati MC20- και το «Motoring Innovation of the Year» – χάρη στα άνετα καθίσματά του και την τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L).

Τα βραβεία κρίθηκαν από ειδική ομάδα δημοσιογράφων αυτοκινήτων των μέσων Driving.co.uk,  Sunday Times, The Sun και The Times LUXX.