Η Hyundai αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου i20

Το ολοκαίνουριο i20 θα διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και εντυπωσιακές οριζόντιες πτυχές στο ταμπλό του.
Το ολοκαίνουριο i20 είναι άνετο και ευρύχωρο. Ένα από τα σημαντικότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του είναι οι οριζόντιες πτυχές που εκτείνονται από αριστερά προς τα δεξιά στο ταμπλό και ενσωματώνουν τους αεραγωγούς.
Οι κομψά διαμορφωμένες πόρτες, εμπνευσμένες από σχήματα που βρίσκονται στη φύση προσδίδουν μια μοντέρνα αίσθηση. Η τεχνολογία εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού προσδίδει ένα ευχάριστο φωτισμό τη νύχτα και οι χρωματικές πινελιές ταιριάζουν απόλυτα στο σύνολο του εσωτερικού.
Το ολοκαίνουριο i20 θα διατεθεί με τρία διαφορετικά εσωτερικά χρώματα : Black Mono, Black & Gray, and Black Mono & Yellow Green.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Enef Καραμάνογλου – Ανταλλακτικά στην καλύτερη ποιότητα και τιμή

0
Αν χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρία ανταλλακτικών που θα σας κατευθύνει σωστά ώστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς...

Ανταλλακτικά Κώστας Παπαδόπουλος για την όμορφη Ιταλίδα σας

0
To κατάστημα ανταλλακτικών Fiat-Lancia-Alfa Romeo Κώστας Παπαδόπουλος διαθέτει μία τεράστια γκάμα από γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα. Όλα τα ανταλλακτικά είναι ποιότητος και έρχονται...

Νέες μειωμένες τιμές για Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

0
Σε συνέχεια της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του νόμου που περιλαμβάνει και τον αναθεωρημένο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (Ε.Τ.Τ.) για τα...

Δύο οθόνες 10,25 ” για αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα

Το ολοκαίνουριο i20 θα διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες που προσδίδουν αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Πίσω από το τιμόνι του οχήματος θα βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με χρωματισμούς που αλλάζουν αναλόγως την drive mode που επιλέγει ο οδηγός – μπλε χρωματισμός για Normal, πράσινος για Eco και πορτοκαλί για Sport. Στα δεξιά του τιμονιού, τοποθετημένη ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται η κεντρική οθόνη αφής AVN (ήχου / βίντεο / πλοήγησης) 10,25 ιντσών.

Ενσωματωμένη στην οθόνη αφής AVN υπάρχει μια σειρά από νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που βρίσκουμε για πρώτη φορά στο i20, συμπεριλαμβανομένου του Hyundai Bluelink Telematics. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Hyundai LIVE services, οι οποίες περιλαμβάνουν δεδομένα κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με κοντινούς σταθμούς καυσίμων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των καυσίμων και των χώρων στάθμευσης, καθώς και online φωνητική αναγνώριση. Επιπρόσθετα, τα Bluelink services περιλαμβάνουν Find My Car, remote lock services, navigation σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, πληροφορίες συναγερμού του οχήματος και αναφορές συντήρησης.Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο i20 είναι πλήρως συμβατό με Android Auto και Apple Car Play, ασύρματα σε συνδυασμό με το 8 “Display Audio. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη περιοχή ασύρματης φόρτισης. Ένα νέο ηχοσύστημα Bose που αποτελείται από οκτώ ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, προσφέρει εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας.