Hyundai Halo: Συνδυασμός του κινητήρα i30N και ηλεκτροκινητήρα

Κοινοποίησε το άρθρο

Τι είναι ένα αυτοκίνητο Halo; Τι εννοεί η παγκόσμια ειδησεογραφία όταν αναφέρεται   στο αυτοκίνητο Halo της Hyundai; Το Halo είναι ο ορισμός του αυτοκινήτου που τεχνολογικά υπερβαίνει τα όρια της εταιρίας και που διαφέρει από τα υπόλοιπα μοντέλα της Hyundai, αφορά στο όχημα που εξελίσσει το τμήμα  N performance που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υβριδικό.

Ο Νότιο Κορεάτης κατασκευαστής αρχικά  επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός τέτοιου αυτοκινήτου τον Ιούλιο του 2018 κράτησε όμως μυστικά τα χαρακτηριστικά του. Σήμερα επανέρχεται η είδηση με τα στοιχεία που αφορούν την κινητήρια δύναμη που θα απαρτίζουν ο κινητήρας απόδοσης 275 ίππων του i30 N και ο ηλεκτροκινητήρας του Kona Electric, φτάνοντας τους 500 ίππους στο σύνολο.

«Η τετρακίνηση θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για ένα αυτοκίνητο Halo, όμως η τεχνολογία είναι παλιά οπότε η προτίμηση μας αφορά σε ένα υβριδικό όχημα με τον κινητήρα εμπρός και τον ηλεκτροκινητήρα πίσω» τα λόγια του Gyoo-Heon Choi, αντιπροέδρου υψηλών επιδόσεων και μηχανοκίνητου αθλητισμού της Hyundai.