Απάντηση στο Suzuki Jimny θέλει να λανσάρει η Jeep

Ένα νέο μικρό μοντέλο Jeep που θα τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από το Renegade έχει επιβεβαιωθεί από τον CEO της μάρκας Mike Manley και θα κοιτάει στα μάτια το άκρως πετυχημένο εμπορικά Suzuki Jimny. 
Το μικρού μεγέθους Jeep θα ξεκινήσει μέχρι το 2022 και θα γίνει το μοντέλου εισόδου στην μικρότερη κατηγορία για την Jeep. Προβλέπεται να έχει μία τιμή εκκίνησης περίπου 17.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Opel Ascona και Manta γίνονται 50 Ετών

0
Το 1970, η Opel έφερε την επανάσταση στη μεσαία κατηγορία. Το Opel Ascona ήταν το πρωτότυπο μιας απολαυστικής, σπορ λιμουζίνας με κοντούς προβόλους και...

Το Mercedes-Benz Sprinter γιορτάζει 25 χρόνια

0
Πριν από 25 χρόνια, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα ελαφρύ επαγγελματικό που έμελλε να δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία οχημάτων: το...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στο MEC Παιανίας, 29-31 Μαΐου 2020

0
Η ηλεκτροκίνηση ήρθε στη χώρα μας για να μείνει, να αναπτυχθεί, να κάνει τη μετακίνησή μας εύκολη και πιο φιλική στο περιβάλλον που ζούμε. Αυτό...

Η επιβεβαίωση του μοντέλου, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πενταετούς στρατηγικής. Αυτή περιέχει τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα και 10 plug-in υβριδικά μέχρι το 2022.

Ο Manley δήλωσε: “Ένα μικρότερο αυτοκίνητο από το Renegade είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς και τώρα εξετάζουμε πολύ σοβαρά αυτή την περίπτωση.” Είναι σαφές ότι αυτή η απόφαση έχει παρθεί τώρα, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστούμε την ραγδαία ανάπτυξη των SUVs.

“Έχουμε δει τη γενική προτίμηση στην Ευρώπη προς τα μικρότερα SUV και θα μπορούσε να υπάρξει και ενδιαφέρον για αυτό και στη Λατινική Αμερική”, πρόσθεσε ο Manley.