Απάντηση στο Suzuki Jimny θέλει να λανσάρει η Jeep

Κοινοποίησε το άρθρο
Ένα νέο μικρό μοντέλο Jeep που θα τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από το Renegade έχει επιβεβαιωθεί από τον CEO της μάρκας Mike Manley και θα κοιτάει στα μάτια το άκρως πετυχημένο εμπορικά Suzuki Jimny. 
Το μικρού μεγέθους Jeep θα ξεκινήσει μέχρι το 2022 και θα γίνει το μοντέλου εισόδου στην μικρότερη κατηγορία για την Jeep. Προβλέπεται να έχει μία τιμή εκκίνησης περίπου 17.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Η επιβεβαίωση του μοντέλου, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πενταετούς στρατηγικής. Αυτή περιέχει τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα και 10 plug-in υβριδικά μέχρι το 2022.

Ο Manley δήλωσε: “Ένα μικρότερο αυτοκίνητο από το Renegade είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς και τώρα εξετάζουμε πολύ σοβαρά αυτή την περίπτωση.” Είναι σαφές ότι αυτή η απόφαση έχει παρθεί τώρα, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστούμε την ραγδαία ανάπτυξη των SUVs.

“Έχουμε δει τη γενική προτίμηση στην Ευρώπη προς τα μικρότερα SUV και θα μπορούσε να υπάρξει και ενδιαφέρον για αυτό και στη Λατινική Αμερική”, πρόσθεσε ο Manley.