Έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό Wrangler με μηδενικούς ρύπος

Κοινοποίησε το άρθρο
ηλεκτρικό Wrangler

Βασισμένο σε ένα 2πορτο Jeep Wrangler Rubicon, το ηλεκτρικό Wrangler εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο που διαθέτει το ηλεκτρικό Wrangler πλαισιώνει η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Το πρωτότυπο Jeep Wrangler Magneto είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, που προσφέρει αθόρυβη και χωρίς ρύπους μετακινήσεις, διατηρώντας όμως στο ακέραιο τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου συμβόλου της Jeep.

Βασισμένο σε ένα 2πορτο Jeep Wrangler Rubicon, το Magneto εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η απόδοση του με 285 ίππους και 370Nm ροπής είναι αντίστοιχη με εκείνη του V6 βενζινοκινητήρα των 3,6 λίτρων, με τη διαφορά ότι ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει απόλυτα αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετικά άμεση ανταπόκριση στις εντολές του οδηγού.

ηλεκτρικό Wrangler

Χάρη στην απόδοση και την αμεσότητα του ηλεκτροκινητήρα, το Magneto επιταχύνει από τα 0 έως τα 100χλμ./ώρα σε μόλις 6,8δλ. 

Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από τέσσερις μπαταρίες λιθίου με συνολική χωρητικότητα 70 kWh και τάση 800V. Η κατανομή των στοιχείων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το χαμηλότερο δυνατό κέντρο βάρους.

Οι μπαταρίες και τα κυκλώματα τροφοδοσίας είναι αδιάβροχα έτσι ώστε το ηλεκτρικό Wrangler να περνά χωρίς πρόβλημα από υδάτινα κολλήματα βάθους 76εκ.

Το εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο του Magneto πλαισιώνει η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, οι τροχοί με τα εκτός δρόμου ελαστικά και οι προστατευτικές ποδιές.