Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe: Πολυδιάστατες επιλογές

Κοινοποίησε το άρθρο
Jeep__4xe

Τα Jeep 4xe αποτελούν τα πλέον προηγμένα μοντέλα στην 80χρονη ιστορία της μάρκας που δημιούργησε την κατηγορία των SUV.

Χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες της Plugin Hybrid τεχνολογίας της Jeep και το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS, η απόκτηση ενός προηγμένου υβριδικού SUV γίνεται εξαιρετικά συμφέρουσα και για τους ιδιώτες, όπως και για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Η Ολυμπιακή Φλόγα «τρέχει» με ΤΟΥΟΤΑ (video)

Η TOYOTA Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών...

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

100% Υβριδικά, 100% Jeep

Παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα τους, τα  Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στην απόδοση και στις εκτός δρόμου δυνατότητες, αξιοποιώντας στο μέγιστο την υψηλή ισχύ (από 190 έως 240 ίππους), την προηγμένη τετρακίνηση (4xe) και την κορυφαία τεχνολογία.

Ο Turbo κινητήρας βενζίνης των 1,3 λίτρων συνδυάζεται με έναν τοποθετημένο στον πίσω άξονα ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 11,4kWh. Ο συνδυασμός των δύο συνόλων εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης, με την επιτάχυνση από στάση στα 100km/h να απαιτεί μόλις 7,5’’. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200km/h, ενώ στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση τα μοντέλα μπορούν να φτάσουν τα 130km/h.

Με τρείς επιλογές κίνησης

Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες και τις οδηγικές προτιμήσεις, ο οδηγός των Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα λειτουργίας (Hybrid, Electric και Esave), μέσω του σχετικού επιλογέα που βρίσκεται στην κονσόλα. Σε όλα τα προγράμματα πραγματοποιείται ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

 

Οι εκτός δρόμου δυνατότητες του Plugin Hybrid συστήματος της Jeep

Οι θρυλικές εκτός δρόμου ικανότητες των οχημάτων της Jeep, εξασφαλίζονται από το σύστημα Jeep Active Drive Low που εφοδιάζει όλα τα Renegade 4xe και Compass 4xe. Η νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία ενισχύει επιπλέον αυτή την ικανότητα με το συνδυασμό των δύο κινητήρων να προσφέρει ακόμα περισσότερη ροπή.

Για παράδειγμα στην κορυφαία -σε επίπεδο δυνατοτήτων off-road- έκδοση Trailhawk 4xe, η συνολική απόδοση των 240 ίππων συνδυάζεται με μια αύξηση έως 50% στη ροπή σε σχέση με το αντίστοιχο Trailhawk με τον κινητήρα 2.0MTJ 170hp.

Την ίδια στιγμή η τεχνολογία 4xe παρέχει κίνηση στον πίσω άξονα μέσω του ηλεκτροκινητήρα. Αυτή η επιλογή εξασφαλίζει ανεξάρτητη διαχείριση της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες με έναν τρόπο που είναι πιο άμεσος και αποτελεσματικός σε σχέση με οποιοδήποτε μηχανικό σύστημα.

Χωρίς τέλη κυκλοφορίας, χωρίς φόρο εταιρικής χρήσης

Χάρη στην τεχνολογία Plug-in Hybrdid 4xe, για πρώτη φορά μοντέλα της Jeep επιτυγχάνουν εκπομπές ρύπων κάτω των 50γρμ./χλμ., δίνοντας το στίγμα ότι ένα δυναμικό SUV μπορεί να είναι παράλληλα ιδιαίτερα οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου και φιλικό προς το περιβάλλον.

Όλες οι εκδόσεις των Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe βρίσκονται κάτω από αυτό το όριο, στοιχείο που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Λιανικές Τιμές Προ Φόρων διατίθενται κάτω από τις 40.000 ευρώ, εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων δεν θα καταβάλουν φόρο χρησιμοποιώντας τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep.

Απόκτησε τα με Jeep ECO BONUS 

Με το Jeep ECO BONUS όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα.

Παράλληλα τα Jeep 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ.

 Συνοπτικά το πρόγραμμα Eco Bonus προσφέρει:
  • Έκπτωση έως 1.400 ευρώ
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox
  • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας