Kia Sportage: Εντυπωσιακό και πλήρες σε ανταγωνιστική τιμή

Κοινοποίησε το άρθρο

H Kia µία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, διαθέτει µια ισχυρή παρουσία στα µικροµεσαία εκτός δρόµου οχήµατα από το 1993 όπου και παρουσιάστηκε το πρώτο Kia Sportage. Αισίως βρίσκεται στην 4η γενιά του, έχοντας µια ισχυρή παρουσία στην απαιτητική κατηγορία των µικροµεσαίων SUV.

 

Μυώδες, αλλά και σπορτίφ  παρουσιαστικό

Όσοι κι αν αντικρίσουν το Kia Sportage, αποκλείεται να µην πουν µια καλή κουβέντα για το δυναµικό παρουσιαστικό του. Ο σχεδιασµός ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της µάρκας, µε το χαρακτηριστικό tiger nose να εφαρµόζεται και στο µικροµεσαίο SUV. Εντυπωσιακά όµως είναι και τα τριγωνικά φωτιστικά σώµατα, όπως και το καπό µε τις έντονες ακµές. Γενικότερα το Sportage, ξεχωρίζει µε τη σφηνοειδή σχεδίαση του, ενώ πίσω η µεγάλη αεροτοµή οροφής και τα οριζόντια φωτιστικά σώµατα που εκτείνονται σε όλο το πλάτος τονίζουν την σπορτίφ εικόνα του.

Το µικροµεσαίο SUV της Kia, διαθέτει φινέτσα, δυναµισµό, άνεση, πρακτικότητα,  χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως ένα από τα πλέον value for money µοντέλα της αγοράς.

Ραφιναρισµένο εσωτερικό

Το εσωτερικό του Sportage ξεχωρίζει τόσο µε τις «καθαρές» γραµµές στο σχεδιασµό του, όσο και µε την ποιότητα των υλικών κατασκευής του. Ως επί τω πλείστων γίνεται χρήση µαλακών πλαστικών, όπου έχει δοθεί και έντονη προσοχή στη λεπτοµέρεια, µε τη ποιότητα συναρµογής να είναι κορυφαία. Το ταµπλό είναι άκρως εργονοµικό, µε πλήθος θηκών για τα καθηµερινά µικροαντικείµενα. Το µάτι οδηγού κι επιβατών θα πέσει στην ευανάγνωστη οθόνη αφής των 7 ιντσών, από την οποία ελέγχεται το σύστηµα infotainment, το οποίο σηµειωτέον προσφέρει ευρεία συνδεσιµότητα. Στα πλεονεκτήµατα του εσωτερικού ανήκουν οι  άνετοι χώροι επιβατών, αλλά και το µεγάλο πορτ µπαγκάζ των 503 λίτρων.

Κινητήρες που ικανοποιούν

Τα κινητήρια µηχανικά σύνολα που κινούν το Kia Sportage συνδυάζουν απόδοση και οικονοµία. Διαθέσιµοι για το µικροµεσαίο SUV της Kia είναι κινητήρες βενζίνης, αλλά και πετρελαίου. Δυνατό χαρτί αποδεικνύεται ο  ισχυρότερος 1,6 turbo, Τ-GDI µε τους 177 ίππους.

Όµως το Sportage είναι διαθέσιµο και µε τον αποδοτικό και οικονοµικό πετρελαιοκινητήρα 1.6 Diesel με τους  136 ίππους. Το Kia Sportage, αναλόγως έκδοση κινητήρα που θα το επιλέξετε, µπορεί να προσφερθεί ως προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο, µε χειροκίνητο 6άρι ή αυτόµατο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συµπλέκτη.

7 έτη εγγύηση με μοναδικά προνόμια

Η κατοχή ενός καινούργιου Kia με την 7-ετή εγγύηση, έχει πολλά προνόμια. Αυτά είναι τα 7 κυριότερα.
– Υψηλά ποιοτικά standards
– Ξεγνοιασιά
– Πλήρης κάλυψη
– Μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη
– Υψηλότερη μεταπωλητική αξία
– Περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά
– Πανευρωπαϊκή ισχύς

Το νέο Kia Sportage με 22.590 € και επιτόκιο 5,9%

Η κατασκευαστική ποιότητα, η 7ετής εγγύηση, κι όλα τα προτερήματα των μοντέλων ΚΙΑ μπορούν να γίνουν δικά σας σε πραγματικά προνομιακές τιμές και με τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης.
Για το Sportage ισχύει προκαταβολή από 20%, επιτόκιο 5,9% και διάρκεια δανείου έως 72 μήνες. Εκτός των ανωτέρω προγραμμάτων, διατίθενται και άλλα χρηματοδοτικά σε συνεργασία με ακόμη περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για τη δική σας επιλογή και ευελιξία.