UVO Connect : Ελέγχεις το Kia σου από το smartphone σου

Κοινοποίησε το άρθρο

Άγγιξε το μέλλον μέσα από το νέο Kia XCeed, με τις δυνατότητες του συστήματος UVO Connect. Αλλά κι όταν βρίσκεσαι μακριά, έλεγξε το αυτοκίνητο από το smartphone σου, μέσω του UVO app. Ανακάλυψε τις δυνατότητές του!

Γιατί κάποιος να περιμένει το μέλλον, ενώ μπορεί να το καθοδηγήσει; Το UVO Connect μεταφέρει την οδηγική εμπειρία σας σε μια νέα, ψηφιακή εποχή. Οι υπηρεσίες Kia On-Board σάς ενημερώνουν με σημαντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπου κι αν πάτε, ενώ η νέα μας εφαρμογή UVO προσφέρει ένα νέο επίπεδο ελέγχου στα χέρια σας.

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ UVO APP

Μείνετε σε επαφή με το αυτοκίνητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε: Το UVO app προσφέρει ξεγνοιασιά μέσω πληθώρας λειτουργιών που έχουν σκοπό να παρέχουν πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και για τα στοιχεία των διαδρομών σας. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει κάποιες ζωτικής σημασίας λειτουργίες από απόσταση, με ένα άγγιγμα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΦΤΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ KIA ON-BOARD

Μείνετε ενημερωμένοι: Οι υπηρεσίες Kia On-Board σας παρέχουν λεπτομερή πληροφόρηση για τη διαδρομή σας και για την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τα στοιχεία να εμφανίζονται στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο. Εφόσον ενεργοποιηθούν, οι υπηρεσίες Kia On-Board λαμβάνουν δεδομένα live, είτε από την κάρτα SIM που περιλαμβάνεται στο σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου είτε μέσω hotspot που παρέχεται από το κινητό σας τηλέφωνο.

UVO APP – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Πλήρως φορτισμένη μπαταρία: Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τη μπαταρία σας ξεκινώντας, διακόπτοντας ή προγραμματίζοντας τη διαδικασία φόρτισης. Εκτός από πιο άνετη μέθοδος, είναι πιο οικονομική και πιο γρήγορη, ενώ επιμηκύνει και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχετε τον έλεγχο από οπουδήποτε, με ευκολία. Διατίθεται στα ηλεκτρικά και στα plug-in υβριδικά μοντέλα.

UVO APP – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VALET PARKING

Διατηρήστε τον έλεγχο, ακόμα κι όταν δεν οδηγείτε εσείς: Η λειτουργία Valet Parking σας κρατά ενήμερο όταν βρίσκεται κάποιος άλλος στο τιμόνι. Παρακολουθήστε τη θέση, το χρόνο οδήγησης, την απόσταση και τη μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει το Kia σας, μέσω του UVO app. Και τα προσωπικά δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή, καθώς ο περιστασιακός οδηγός έχει περιορισμένη πρόσβαση στα μενού της κεντρικής οθόνης.

UVO APP – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία για μια τέλεια εμπειρία οδήγησης: Στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μας έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήστε εξ αποστάσεως, να προγραμματίστε και να ρυθμίστε το σύστημα κλιματισμού πριν μπείτε στο αυτοκίνητο, ώστε να έχει τη θερμοκρασία που επιθυμείτε όταν μπείτε. Όχι μόνο για εσάς, αλλά και για το Kia σας: Με τη σωστή θερμοκρασία ήδη ρυθμισμένη, η μπαταρία αποκρίνεται καλύτερα και λειτουργεί εξαρχής με καλύτερη απόδοση.

LAST MILE NAVIGATION

Μην περπατάτε μόνος: Η λειτουργία Last Mile Navigation στην εφαρμογή UVO σάς καθοδηγεί από το αυτοκίνητό σας, από το σημείο που θα παρκάρετε, μέχρι τον τελικό σας προορισμό. Εσείς χρειάζεται μόνο να βρείτε μια θέση στάθμευσης. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε την περιοχή, θα φτάσετε κατευθείαν εκεί που πρέπει.

UVO APP – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μια λειτουργία με την οποία κανείς δεν βγαίνει… χαμένος: Με αυτή γνωρίζετε πάντα πού έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας, δίχως να χρειάζεται πια να το αναζητάτε σε αχανείς χώρους στάθμευσης ή σε άγνωστους δρόμους.

Το XCeed είναι το πρώτο μοντέλο με το οποίο συνδυάζεται, στις εκδόσεις Dynamic & Titanium που έχουν κεντρική οθόνη 10,25″ και σύστημα πλοήγησης.