Το MINI άλλαξε όσο και αν δεν φαίνεται

Κοινοποίησε το άρθρο
MINI

Με ένα σχολαστικό πρόγραμμα ανανέωσης για το 3θυρο ΜΙΝΙ, το 5θυρο ΜΙΝΙ και το MINI Cabrio, ο Βρετανός κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων ενισχύει το κύρος των τριών μοντέλων στους τομείς διασκεδαστικής οδήγησης, εκφραστικής σχεδίασης και εξατομικευμένου στυλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Στιλιστικές πινελιές διαμορφώνουν μία ‘καθαρή’ αισθητική που αναδεικνύει τη διάσημη σχεδιαστική φιλοσοφία του. Επιπλέον, η καινοτόμα Multitone Roof Πολύχρωμη Οροφή γίνεται το απόλυτο στοιχείο εξατομίκευσης.

Στο εσωτερικό, το εκτενώς επανασχεδιασμένο cockpit υπογραμμίζει τον πολυτελή χαρακτήρα του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio.

Ελκυστικές προσθήκες στη γκάμα στάνταρ και προαιρετικού εξοπλισμού, νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, ζάντες αλουμινίου, επενδύσεις εσωτερικού και καινοτόμες τεχνολογίες πλαισίου, συστημάτων υποστήριξης οδήγησης, λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας, ολοκληρώνουν την τελευταία ανανέωση των μικρών μοντέλων της βρετανικής φίρμας.

MINI

Είκοσι χρόνια αφότου λανσαρίστηκε το σύγχρονο MINI, η τελευταία γενιά του μοντέλου κάνει το επόμενο θεαματικό βήμα.

Η φιλοσοφία πίσω από την επανεκκίνηση της μάρκας, και συγκεκριμένα η δημιουργία πολυτελών αυτοκινήτων για τη μικρή κατηγορία, έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό και παγκόσμιο success story. Σήμερα, το MINI είναι η επιτομή της ευελιξίας σε συνδυασμό με ένα αμίμητο στυλ.

Πληροί τα υψηλότερα πρότυπα τεχνολογίας και ποιότητας στην κατηγορία του. «Με την τρέχουσα ανανέωση του μοντέλου, το MINI έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας που το καθιστά εξαιρετικό στη μικρή κατηγορία, σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, την προϊοντική ουσία και την πολυτέλεια, περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Bernd Körber, Επικεφαλής μάρκας MINI.

«Το MINI είναι ένα ‘original’ μοντέλο που ξεχωρίζει από το πλήθος και δεν σταματά να εξελίσσεται και να βελτιώνεται».

MINIMINIΤο παγκόσμιο λανσάρισμα της τελευταίας έκδοσης του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του MINI Cabrio θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2021. Η ολοκληρωμένη σχεδίαση, η τεχνολογία και η πολυτέλεια θα δώσουν νέα πνοή και στο ηλεκτρικό MINI Cooper SE για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων.

Η τελευταία έκδοση των υπεραθλητών, MINI John Cooper Works  και MINI John Cooper Works Cabrio  επίσης ωφελείται από την περαιτέρω εξέλιξη της ξεχωριστής σχεδίασης και προϊοντικής ουσίας της.