Νέα Γενιά Mitsubishi Space Star με ουσιαστικές αλλαγές

Κοινοποίησε το άρθρο
Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο εκ των οποίων 205.264 στην Ευρώπη – το αποδοτικό Space Star της MMC ανανεώνεται αισθητικά και λειτουργικά, ώστε να αποτελέσει μία cool αλλά λογική εναλλακτική πρόταση για τους Ευρωπαίους πελάτες, συνδυάζοντας Ιαπωνική αξιοπιστία και νέα χαρακτηριστικά ADAS.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

NISSAN Qashqai 2024 : Συνεχίζει τον…πρωταθλητισμό (video)

Με σημαντική αισθητική ανανέωση και πολυάριθμες τεχνολογικές αναβαθμίσεις έρχεται το νέο NISSAN Qashqai     Με τα crossovers να αποτελούν πλέον την επιλογή των περισσότερων αγοραστών, όλο...

Μετά το λανσάρισμά του στην Bangkok Motor Expo στις 28 Νοεμβρίου, 2019, το 2020 Space Star κάνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στις Εκθέσεις Αυτοκινήτου των Βρυξελών και της Βιέννης τον Ιανουάριο 2020, πριν το λανσάρισμά του στην αγορά των ΜΜΕ33.

Το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, το Space Star ήταν best seller της MMC στην Ευρώπη (περιοχή MME) με 33.630 πωλήσεις, δηλ. το 22,8% του συνολικού όγκου της MME.

 

Βασισμένη στην επιτυχία της πλήρως ανανεωμένης έκδοσης του MY16 (+ 12% μεταξύ CY16 και CY17 και στη συνέχεια + 15% μεταξύ CY17 και CY18 στην Ευρώπη) στην οποία συνετέλεσε κυρίως η πιο φρέσκια σχεδίαση, η Mitsubishi Motors αποφάσισε να συνεχίσει την ανανέωση, αυτή τη φορά με την υιοθέτηση της οπτικής της ταυτότητας Dynamic Shield

Έχοντας λανσαριστεί για πρώτη φορά σε πρωτότυπη μορφή το 2014, η ταυτότητα “Dynamic Shield” χρησιμοποιείται από τότε σε όλα τα μοντέλα MMC, είτε πρόκειται για επιβατικά, kei-cars, SUV, MPV ή pick-up με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και την ευελιξία της.

Η αίσθηση ποιότητας που αποπνέει η εξωτερική στιλιστική αναβάθμιση συνεχίζεται στο εσωτερικό, που ανανεώθηκε σύμφωνα με σχόλια των πελατών.

Για το 2020, η Νέα Γενιά Space Star φέρνει ασφάλεια μεγάλου αυτοκινήτου στη μικρή κατηγορία, με χαρακτηριστικά Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) σπάνια για την κατηγορία A:

Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών – Forward Collision Mitigation
(FCM) 
Lane Departure Warning system (LDW)
Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB)
Κάμερα οπισθοπορείας

Για το 2020, οι μηχανικοί της MMC ενσωμάτωσαν έναν πολύ αποδοτικό εναλλάκτη 130A και νέες σχέσεις μετάδοσης για το κιβώτιο 5 M/T.

Για το 2020, το Space Star εφοδιάζεται με το σύστημα Smartphone-linked Display Audio (SDA) της MMC. Διαθέσιμο σε 16 διαφορετικές γλώσσες, προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες που συναντάμε στα μεγαλύτερα μοντέλα MMC (πλοήγηση, τηλέφωνο, μουσική,…) με πρόσβαση μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής WVGA 7” και δυνατότητες USB (video & μουσική), λειτουργία DAB και την ασφάλεια μιας κάμερας οπισθοπορείας.

Όλα τα στοιχεία υπόκεινται σε τελική έγκριση τύπου ΕΚ.

Η διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών διαφέρει ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο