Ducati Scrambler Urban Motard : Με μοντέρνα εμφάνιση, σχεδιασμένο για τους νεότερους οπαδούς του “Land of Joy”

Κοινοποίησε το άρθρο
Ducati Scrambler Urban Motard

Ένα νέο μοντέλο για το 2022 είναι η Ducati Scrambler Urban Motard: μια μοτοσυκλέτα με urban χαρακτήρα που την κάνει να ξεχωρίζει στην πόλη  μέσω ενός συνδυασμού στυλ, σπορ χαρακτήρα και διασκέδασης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Το όνομα που επιλέχθηκε για το νέο μοντέλο, απευθύνεται σε όλους εκείνους που ζουν και δημιουργούν στην πόλη, με ενέργεια και ενθουσιασμό. Το Centro Stile Ducati ερμήνευσε αυτές τις έννοιες μέσω μιας νέας εικόνας γραφικών που συνδυάζει με ιδανικό και δημιουργικό τρόπο το Star White Silk και το Ducati GP ’19 Red σε δυναμικά γραφικά, εμπνευσμένα από τον κόσμο της street art και των γκράφιτι των μεγαλουπόλεων.

Ducati Scrambler Urban MotardΗ Ducati Scrambler Urban Motard τροφοδοτείται από τον 803 κ.εκ. L-twin κινητήρα με δεσμοδρομικό σύστημα, ο οποίος αποδίδει 73 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. και 6,7 χλγρμμ. ροπής στις 5.750 σ.α.λ., προσφέροντας επιδόσεις, ευκινησία στην κίνηση της πόλης και διασκέδαση σε διαδρομές γεμάτες στροφές.

Η αναφορά στον κόσμο της Motard είναι ξεκάθαρη στην επιλογή στοιχείων όπως οι τροχοί με τις ακτίνες 17”, το ψηλό εμπρός φτερό, η επίπεδη σέλα και οι πλαϊνές πινακίδες, που είναι τέλεια ενσωματωμένες στο σχέδιο της Ducati Scrambler.

Ducati Scrambler Urban MotardΗ Urban Motard είναι στάνταρ εξοπλισμένη με προβολέα με LED DRL, χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μοντέλων Ducati Scrambler, το οποίο συνδυάζεται με το πίσω φως με τεχνολογία full LED.

Επιβεβαιώνοντας την προσοχή και τη δέσμευση για ενεργητική ασφάλεια, ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale επέλεξε να εξοπλίσει όλα τα μοντέλα Ducati και Scrambler Ducati με Cornering ABS, το οποίο εγγυάται υψηλά επίπεδα ασφάλειας ακόμη και όταν ο αναβάτης φρενάρει υπό γωνία.

Ducati Scrambler Urban MotardΤα μοντέλα εξοπλίζονται προαιρετικά με σύστημα πολυμέσων Ducati (DMS), το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα μέσω Bluetooth, ενώ η θύρα USB που βρίσκεται κάτω από τη σέλα είναι στάνταρ.

Η νέα Ducati Scrambler Urban Motard συμπληρώνει τη σειρά “Land of Joy” 800, μαζί με τα μοντέλα Ducati Scrambler, Ducati Scrambler Icon Dark, Ducati Scrambler Nightshift και Ducati Scrambler Desert Sled. Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO είναι μέρος της γκάμας μοτοσυκλετών με τις υψηλότερες επιδόσεις στην οικογένεια Ducati Scrambler, μαζί με τα μοντέλα Ducati Scrambler 1100 Dark PRO και Ducati Scrambler 1100 Sport PRO.