Kymco Like 125i Ε4 CBS με 2.595€

Κοινοποίησε το άρθρο

Ριζική είναι η αναβάθμιση που έχει δεχθεί το πλέον κλασικό σε εμφάνιση scooter της Kymco και τώρα με τη νέα χαμηλότερη τιμή του ανυπομονεί να γίνει δικό σας! Η σειρά Like γνώρισε μεγάλες στιγμές σε αγορές της Δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και άμεσα καθιερώθηκε σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα Retrolook scooter της αγοράς. Στη νέα του γενιά, οι σχεδιαστικές αλλαγές προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας, πετυχαίνοντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε σημεία καθοριστικά, όπως για παράδειγμα στο φινίρισμα και στον εξοπλισμό.

Στο νέο Like τα πάντα έχουν αλλάξει, αρχής γενομένης από τον τελείως νέο τετράχρονο τετραβάλβιδο με 1 ΕΕΚ κινητήρα 125cc, που συμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4 και αποδίδει 11,6 ίππους. H τεχνολογίας G3 κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση.

Τελείως νέο είναι και το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής έναντι μονής ραχοκοκκαλιάς πλέον και με ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη σταθερότητα και παροχή περισσότερης άνεσης στους επιβαίνοντες. Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό. Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα.

Τα φρένα απαρτίζονται από δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System), προκειμένου να παρέχουν ακόμα πιο σίγουρη και ασφαλή λειτουργία. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας, ενώ τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες LCD με ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας. Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Διατίθεται και σε έκδοση με αναμονή για το επαναστατικό πολυόργανο της Kymco (τεχνολογία Noodoe), το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σαν έξτρα εκτοξεύοντας τις δυνατότητες των multimedia εφαρμογών.

Η τιμή του είναι πλέον 200€ χαμηλότερα, συγκεκριμένα μπορεί στο εξής να αποκτηθεί έναντι 2.595€ τοις μετρητοίς. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr