Suzuki Hayabusa 2021 : To γεράκι έτοιμο για επίθεση !

Κοινοποίησε το άρθρο

Η ομάδα των μηχανικών και των σχεδιαστών της Suzuki έχουν εργαστεί χωρίς κούραση, για να βελτιώσουν αμέτρητες πτυχές της μοτοσικλέτας και για να δημιουργήσουν και να προωθήσουν μια εντελώς νέα γενιά Hayabusa για όλους τους αναβάτες στο μέλλον.

Η τρίτη γενιά Hayabusa αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες για να παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο και άνεση, και τελικά να βοηθήσει τους αναβάτες να αποκτήσουν εμπιστοσύνη, καθώς απολαμβάνουν την απόλυτη Ultimate Sport μοτοσικλέτα

Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά προφίλ απόδοσης ισχύος ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το Mode 1 παρέχει άμεση απόκριση και αποδίδει τη μέγιστη δύναμη του κινητήρα. Είναι κυρίως η επιλογή για τον έμπειρο αναβάτη που θέλει να απολαύσει sport οδήγηση.

Το Mode 2 παρέχει ηπιότερη απόκριση και μία γραμμικότερη απόδοση, ιδανική για καθημερινή οδήγηση. Το Mode 3 παρέχει την πιο ήπια απόκριση και μειωμένη απόδοση, κατάλληλη για οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και πιο αρχάριους αναβάτες, χωρίς όμως να μειώνει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου Hayabusa.

To νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης κάνει χρήση της νέα μονάδας IMU και παρακολουθεί συνεχώς τη γωνία κλίσης της μοτοσικλέτας επεμβαίνοντας στην απόδοση περιορίζοντας την ολίσθηση είτε σε στροφή είτε σε ευθεία. Το σύστημα παρέχει 10 προεπιλογές (με το 10 να είναι το πιο “επεμβατικό¨) και μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Το σύστημα Motion Track Traction Control System δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το χειρισμό του γκαζιού από τον αναβάτη και δεν εμποδίζει πλήρως την έλλειψη πρόσφυσης λόγω υψηλών ταχυτήτων.

Το Hayabusa διαθέτει τη τελευταία σειρά της Brembo, τα Stylema® που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό βάρος, και το compact μέγεθός τους. Εξελιγμένα για μοτοσικλέτες υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων, επιτρέπουν τον καλύτερο αερισμό των υλικών τριβής με άμεση αύξηση του επιπέδου λειτουργίας των φρένων.

Το σύνολο ολοκληρώνουν οι δίσκοι 320mm μπροστά με ένα νέο σχεδιασμό που βελτιώνει τη θερμοκρασία λειτουργίας τους.

Οι αναβάτες θα λατρέψουν το γνώριμο σχέδιο του πίνακα οργάνων και θα εντυπωσιαστούν από το πλήθος πληροφοριών και λειτουργιών που τους παρέχει το νέο Hayabusa. Μεγαλύτερο, ευκρινέστερο και πάντα με την παρουσία των αναλογικών δεικτών, ο αναβάτης θα ξεχωρίζει τα πάντα με τη νέα οθόνη τοποθετημένη στο κέντρο. Ως προσθήκη στο σύστημα SDMS-α λειτουργεί ως ένα Active Data display που προσφέρει αμέτρητες πληροφορίες (π.χ. μοίρες κλίσης της μοτοσικλέτας).