Η NISSAN στην Έκθεση SEMA 2022

Κοινοποίησε το άρθρο

Έξι νέα πρωτότυπα οχήματα, παρουσίασε η NISSAN στην Έκθεση SEMA 2022 στο Λας Βέγκας.

Η NISSAN, συνεχίζει να επιδιώκει την προσβάσιμη ηλεκτρική κινητικότητα για όλους. Έτσι, σε συνεργασία με την Tommy Pike Customs of Greenville, S.C. είχε δύο πρωτότυπα EV στη SEMA.
Το πρώτο είναι ένα πρωτότυπο Sunny Leaf . Ένα κλασικό φορτηγό pickup Sunny του 1987 με ηλεκτροκινητήρα από NISSAN Leaf.

Το Ariya Surfwagon concept συνδυάζει επίσης τη ρετρό σχεδίαση με τη σύγχρονη τεχνολογία, επαναπροσδιορίζοντας το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Ariya ως ένα wagon surf για την παραλία, με εξωτερική «ξύλινη» επένδυση και άλλα αξεσουάρ.

Το concept NISMO Off-Road Frontier V8, που κατασκευάστηκε από την Forsberg Racing, έχει κινητήρα TITAN V8, μοναδική ανάρτηση, φαρδύτερο αμάξωμα και πολλαπλά αξεσουάρ NISMO Off-Road.

Η influencer Christina Roki παρουσίασε ένα Frontier Street Truck project. Είναι χαμηλωμένο και διαθέτει ένα μοναδικό πακέτο ζαντών και ελαστικών, θυμίζοντας την μόδα του “mini truckin” της δεκαετίας του ’90.

Το ολοκαίνουργιο Z, που απευθύνεται σε ενθουσιώδεις οδηγούς, διαθέτει μια ποικιλία νέων εξαρτημάτων NISMO και γνήσιων αξεσουάρ και φυσικά, διπλό τούρμπο.

Για τους λάτρεις του drifting, υπάρχει το Formula Drift Z των 1.300 ίππων του Chris Forsberg.


Στο περίπτερο της NISSAN στη SEMA πραγματοποιήθηκε και το ντεμπούτο του Z GT4, ενός ειδικά σχεδιασμένου αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα τρέξει στις πίστες το 2023.