Τρελές πωλήσεις για το Nissan Note e-POWER

Κοινοποίησε το άρθρο
Nissan Note e-POWER

Το ολοκαίνουργιο Nissan Note e-POWER κατάφερε να ξεπεράσει τις 20.000 παραγγελίες, υπερβαίνοντας κατά δύο φορές τον μηνιαίο στόχο πωλήσεων

Οι παραγγελίες για το ολοκαίνουργιο Nissan Note e-POWER έχουν ξεπεράσει τις 20.000,  υπερδιπλασιάζοντας το μηνιαίο στόχο πωλήσεων του compact μοντέλου, από τα τέλη Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.

Εξοπλισμένο με το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-POWER της  Nissan, το πλήρως ανανεωμένο Note κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου με μηνιαίο στόχο πωλήσεων 8.000 οχημάτων.  Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, η Nissan έχει λάβει παραγγελίες για 20.044 αυτοκίνητα!

Nissan Qashqai (2021): Aποκαλύπτουμε λεπτομέρειες (video+photos)

Το ολοκαίνουργιο Note έχει καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλές  στην Ιαπωνία λόγω της ομαλής επιτάχυνσης, του σταθερού ελέγχου επιβράδυνσης και της εξαιρετικής, αθόρυβης κύλισης.

Κατασκευασμένο σε μια προσφάτως αναπτυγμένη πλατφόρμα, διαθέτει το βελτιωμένο σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς της Nissan, με προηγμένο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό.

Ως το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Nissan στην μητρική αγορά της, το Note συνεχίζει να παίζει βασικό ρόλο στο παγκόσμιο σχέδιο μετασχηματισμού  Nissan NEXT.

Μέχρι το τέλος της χρήσης 2023, η Nissan αναμένει να διαθέσει  περισσότερα από 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα,  σε αγοραστές σε όλο τον κόσμο,  κάθε χρόνο.

Τα crossovers της Nissan ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο πωλήσεις

Περίπου το 80% των παραγγελιών του Note αφορούν την υψηλότερη σε εξοπλισμό έκδοση.

Επιπλέον, καταγράφοντας μια πρωτιά ως compact μοντέλο της Nissan,  περίπου το 40% των αγοραστών επέλεξαν την έκδοση με το ProPILOT και  το προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού Navi-link.

Περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές παρήγγειλαν έκδοση που διαθέτει το σύστημα πλοήγησης NissanConnect, το Intelligent Around View Monitor και το Adaptive LED Headlight.