Opel Combo-e Life : Ηλεκτροκίνηση σε συνδυασμό με πρακτικότητα

Κοινοποίησε το άρθρο
Opel-Combo-e-Life

Η Opel ανακοινώνει το αμιγώς ηλεκτρικό Combo-e Life! Εξαιρετικά ευέλικτο και πρακτικό, με τεράστιο χώρο στο εσωτερικό με μία ή δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες.

Tο ηλεκτρικό όχημα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου (LAV) του Γερμανού κατασκευαστή προσφέρεται  και διατίθεται με στάνταρ μήκος 4,4 m ή σε έκδοση XL 4,75 m, και στις δύο περιπτώσεις με πέντε ή επτά καθίσματα.

Ανάλογα με το στυλ οδήγησης και τις επικρατούσες συνθήκες, το νέο Combo-e μπορεί να καλύψει έως 280 χιλιόμετρα με μία φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου 50 kWh (WLTP).

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να φορτίζουν τη μπαταρία σε περίπου 30 λεπτά έως το 80% της χωρητικότητάς της σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Νέο Opel Astra: Αλλαγή προσώπου το 2021

Opel-Combo-e-LifeΗλεκτροκίνηση: Καθαρές μετακινήσεις εντός και εκτός των ορίων της πόλης

Με ισχύ 100 kW (136 hp) και ροπή 260 Nm από το σύστημα ηλεκτροκίνησης, το Combo-e είναι ιδανικό και για τον ανοιχτό δρόμο.

Ανάκληση για το Opel Corsa. Δείτε αν σας αφορά

Opel-Combo-e-Life

Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, το Combo-e μπορεί να επιταχύνει από 0 – 100 km/h σε 11,2 δευτερόλεπτα3, ενώ η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 130 km/h, καθιστώντας το κατάλληλο για δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Ένα προηγμένο σύστημα ανατροφοδότησης πέδησης με δύο ρυθμίσεις επιλέξιμες από τον χρήστη αυξάνει περαιτέρω την απόδοση.

 

Η μπαταρία με 216 κυψέλες και 18 modules τοποθετείται κάτω από το πάτωμα, μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, ώστε να μην περιορίζει τη χρηστικότητα του χώρου φόρτωσης ή της καμπίνας επιβατών.

Σε αυτή τη θέση, η μπαταρία χαμηλώνει και το κέντρο βάρους, το οποίο βελτιώνει την ευστάθεια του οχήματος στις στροφές και στους πλευρικούς ανέμους, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο, ενώ παράλληλα αυξάνει την οδηγική απόλαυση.