Νέο PEUGEOT PARTNER Van με 14.518€

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο PEUGEOT PARTNER, ένα VAN με επιβλητικό εξωτερικό σχεδιασμό και μοντέρνα γραμμή που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, προσφέρεται πλέον στην ανταγωνιστικότατη τιμή των 14.518€ προ ΦΠΑ (ο ΦΠΑ είναι 3.081€) για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων! Το συγκεκριμένο μοντέλο κέρδισε τον ευρωπαϊκό τίτλο του «International Van of the Year 2019» και βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας του.

 

Προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος (4,40m και 4,75m) και ευρύ φάσμα εξοπλισμών που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών του. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος και τον μικρό κύκλο στροφής, στο νέο Partner κάθονται άνετα έως και 3 άτομα και χωράνε αντικείμενα έως 4,4m3 (ανάλογα με την έκδοση).

Παράλληλα, το PEUGEOT PARTNER εφοδιάζεται με το PEUGEOT i-Cockpit®, την εργονομική και τεχνολογική καινοτομία της γαλλικής μάρκας, προσφέροντας μια μοναδική οδηγική εμπειρία ακόμη και στον πιο απαιτητικό οδηγό. Κάθε επαγγελματίας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη δική του, εξατομικευμένη διαμόρφωση που θα του επιτρέπει να λειτουργεί με τη μέγιστη δυνατή άνεση και αποτελεσματικότητα. Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, αποτελούν ορισμένα μόνο από τα βασικότερα γνωρίσματα της νέα γενιάς Peugeot Van.

Το νέο PARTNER προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες που χρειάζονται χώρο φόρτωσης από 3,3 έως 4,4 κυβικά μέτρα και ωφέλιμο φορτίο από 650 έως 1.000kg. Ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος από 1.817mm – 2.167mm (ή 3.090mm – 3.440mm με την αναδίπλωση του πολυχρηστικού καθίσματος του συνοδηγού). Αντίστοιχα, το μέγιστο πλάτος του χώρου φόρτωσης είναι 1.630mm (1.230mm μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών), διευκολύνοντας την φόρτωση 2 παλετών, ενώ το ωφέλιμο ύψος είναι μεταξύ 1.236mm – 1.243mm, ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, ώστε να εξασφαλίζεται η ευκολία στη φορτοεκφόρτωση βαρέων αντικειμένων.

Επειδή το κόστος  χρήσης διαμορφώνεται κυρίως από το κόστος των καυσίμων,  το νέο Partner ξεχωρίζει και σε αυτόν τον τομέα.  Ο πετρελαιοκινητήρας  των 1.6 κ.εκ.  με 100 ίππους και 254 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. εμφανίζει μέση κατανάλωση από 4,3 λτ./100χλμ και εκπομπές CO2 από 111g/km, γεγονός που -εκτός των άλλων- επιτρέπει και την ελεύθερη πρόσβαση στον Πράσινο Δακτύλιο. Συμπερασματικά, το Partner Van συνιστά την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία!