Απόβαση Porsche στην πλατεία Αριστοτέλους

Με εντυπωσιακά αυτοκίνητα πολλών αλόγων, που ξεκίνησαν από το Λουξεμβούργο γέμισε το πρωί του Σαββάτου η πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. 

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, δέκα πανάκριβες Porsche στάθμευσαν στην πλατεία μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Το κομβόι των αυτοκινήτων ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι των 2.000 χιλιομέτρων την περασμένη Τετάρτη για έναν πολύ καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, μετά τη στάση τους στη «Νύμφη του Θερμαϊκού», συνεχίζουν το ταξίδι τους για Αθήνα, όπου εκεί θα λάβουν μέρος  στο «Good Ride», μία δράση που διοργανώνεται από το Drive for Miles με τη συμμετοχή παιδιών του ιδρύματος Ελπίδα και του Porsche Club Hellas.

 

Ο αντιπρόεδρος του Porsche Club Hellas, Γιώργος Κεσσόπουλος, δήλωσε σχετικά με το event πως «έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συμμετέχουμε σε αυτή την εκδήλωση προκειμένου να σταθούμε στα παιδάκια αυτά και να τονώσουμε την ψυχολογία τους».

Μετά την πλατεία Αριστοτέλους, το κομβόι των Porsche έκανε μια μικρή βόλτα στους δρόμους της πόλης και κατέληξε στο κτήριο του Διοικητηρίου.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια αλλά και την πρόθεσή του να οργανωθεί ανάλογη δράση και στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε ξενάγηση των οδηγών στο κτήριο του Διοικητηρίου, ενώ τα μέλη του Porsche Club Hellas χάρισαν στον κ. Καράογλου μια αναμνηστική πλακέτα του Club.