Η Renault θα φέρει στο προσκήνιο το θρυλικό Renault 4L

Renault-4-EV-3

Πληροφορίες θέλουν τη Renault να σκέφτεται την αναβίωση του Renault 4L, με τη μορφή ενός προσιτού ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης που μόλις παρουσιάστηκε από τον Luca de Meo.

Τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε λίγο περισσότερα για το τι προετοιμάζει η Renault για τα επόμενα χρόνια, αφού μόλις πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο συνέδριο που ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική της μάρκας, που ονομάζεται « Renaulution » και το Renault 4L ίσως είναι ένα μέρος της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

αγορά αυτοκινήτου

Αγορά αυτοκινήτου : Αύξηση 97,5% τον Μάρτιο

0
Πολύ μεγάλη αύξηση της τάξης του 97,5% καταγράφηκε στην αγορά αυτοκινήτου στη χώρα τον μήνα Μάρτιο,  σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ Τα καινούργια αυτοκίνητα ανέρχονται σε...
VOGE 500DS

VOGE 500DS : Με Euro5 και σημαντικές αναβαθμίσεις!

0
Το VOGE 500DS του 2021 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με νέα εντυπωσιακά γραφικά και σε τρεις χρωματισμούς με 6.195€ Tο νέο 500DS έχει τον χαρακτήρα...
Νέο Volkswagen Tiguan

Νέο Volkswagen Tiguan: πλήρης γκάμα για κάθε απαίτηση

0
Το νέο Volkswagen Tiguan κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους, με νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση, κορυφαίους εσωτερικούς χώρους και προηγμένες τεχνολογίες σε όλους τους τομείς Το Νέο Volkswagen...

Ως ένα αυτοκίνητο – έμβλημα της pop κουλτούρας, αυτό το ιστορικό μοντέλο, αποτελεί εξίσου επιτυχημένα ένα αυτοκίνητο του σήμερα και, γιατί όχι, ένα αυτοκίνητο για το αύριο.

To 2021 σηματοδοτεί τα 60α γενέθλια του Renault 4L, ενός πραγματικά επιτυχημένου μοντέλου, με περισσότερες από 8 εκ. πωλήσεις

Το 4L είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αυτοκίνητο, είναι ένα μοντέλο θρύλος.

Αν ακολουθήσει την φιλοσοφία του θρυλικού 4L, τότε μπορούμε να περιμένουμε ότι θα έχει την μορφή ενός σύγχρονου πολυχρηστικού αυτοκινήτου, ίσως και σε μορφή crossover.

Renault-4-EV-3Το νέο Renault 4L δεν προβλέπεται να αντικαταστήσει κάποιο υπάρχων μοντέλο, αλλά να εμπλουτίσει την γκάμα των Γάλλων.
Θα βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF-B η οποία εξελίχθηκε εξ’ αρχής για ηλεκτρικά μοντέλα και ήδη πάνω της βασίζονται οι υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις των Clio E-TECH και Captur E-TECH Plug-in .

Η παρουσίασή του, τέλος,  τοποθετείται χρονικά στο 2025.

Νέο ηλεκτρικό Renault 5: πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες

 

googlenews