Η Renault θα φέρει στο προσκήνιο το θρυλικό Renault 4L

Κοινοποίησε το άρθρο
Renault-4-EV-3

Πληροφορίες θέλουν τη Renault να σκέφτεται την αναβίωση του Renault 4L, με τη μορφή ενός προσιτού ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης που μόλις παρουσιάστηκε από τον Luca de Meo.

Τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε λίγο περισσότερα για το τι προετοιμάζει η Renault για τα επόμενα χρόνια, αφού μόλις πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο συνέδριο που ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική της μάρκας, που ονομάζεται « Renaulution » και το Renault 4L ίσως είναι ένα μέρος της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

Ως ένα αυτοκίνητο – έμβλημα της pop κουλτούρας, αυτό το ιστορικό μοντέλο, αποτελεί εξίσου επιτυχημένα ένα αυτοκίνητο του σήμερα και, γιατί όχι, ένα αυτοκίνητο για το αύριο.

To 2021 σηματοδοτεί τα 60α γενέθλια του Renault 4L, ενός πραγματικά επιτυχημένου μοντέλου, με περισσότερες από 8 εκ. πωλήσεις

Το 4L είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αυτοκίνητο, είναι ένα μοντέλο θρύλος.

Αν ακολουθήσει την φιλοσοφία του θρυλικού 4L, τότε μπορούμε να περιμένουμε ότι θα έχει την μορφή ενός σύγχρονου πολυχρηστικού αυτοκινήτου, ίσως και σε μορφή crossover.

Renault-4-EV-3Το νέο Renault 4L δεν προβλέπεται να αντικαταστήσει κάποιο υπάρχων μοντέλο, αλλά να εμπλουτίσει την γκάμα των Γάλλων.
Θα βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF-B η οποία εξελίχθηκε εξ’ αρχής για ηλεκτρικά μοντέλα και ήδη πάνω της βασίζονται οι υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις των Clio E-TECH και Captur E-TECH Plug-in .

Η παρουσίασή του, τέλος,  τοποθετείται χρονικά στο 2025.

Νέο ηλεκτρικό Renault 5: πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες