Πρώτες εικόνες της τέταρτης γενιάς SKODA OCTAVIA

Κοινοποίησε το άρθρο

H SKODA δίνει στη δημοσιότητα δύο σκίτσα της νέας OCTAVIA, ως μία πρώτη εντύπωση του νέου μοντέλου. Από τα σκίτσα αυτά είναι προφανές ότι η νέα OCTAVIA, στην τέταρτη πλέον γενιά της, θα χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό, πολύ μοντέρνο και εκφραστικό design.

 

Οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις προϊδεάζουν για ένα μοντέλο με ιδιαίτερα αρμονικές διαστάσεις το οποίο όμως – σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας – θα διακρίνεται για την κορυφαία για την κατηγορία ευρυχωρία, μία από τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα και ένα ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο design των πιο σύγχρονων μοντέλων της SKODA, όπως τα KAMIQ, SCALA και KAROQ.

Η SKODA OCTAVIA είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, σχεδόν έξι δεκαετιών. Με περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, στην τέταρτη γενιά της φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τη διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλία της μάρκας σε όλο τον κόσμο.