Nέες teaser εικόνες του νέου Skoda Kushaq

Κοινοποίησε το άρθρο
Skoda Kushaq

Έντονα στοιχεία off-road και δυναμικό σχεδιασμό φανερώνει η σειρά φωτογραφιών για το νέο crossover Skoda Kushaq που αποκάλυψε η Skoda.

Ένα μήνας έμεινε μέχρι να το δούμε live και σίγουρα η ανυπομονησία χτυπάει… κόκκινο. Η ένταξη ενός μικρού Crossover στην ήδη γεμάτη γκάμα των Τσέχων, είναι από μόνο του είδηση.

To νέο crossover θα “πατάει” στην γνωστή και πετυχημένη πλατφόρμα MQB-A0- του Group και λογικά θα δούμε ένα μικρότερο Karoq , υιοθετώντας και αυτό τη σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας.

Από τα σκίτσα μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση, ίσως να θέλουν οι Τσέχοι να έχουν και ένα πιο “καθαρό” off road ως προς την εμφάνιση όχημα ως αγοραστική επιλογή.

Διάβασε και αυτό:

SKODA ENYAQ SPORTLINE iV με τρεις εκδόσεις κινητήρα

Το μεταξόνιο του Skoda Kushaq θα είναι 2.651 χιλιοστά και θα προσφέρει χώρους για 5 επιβάτες ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλο χώρο αποσκευών, κάτι που μας συνηθίζει η Skoda στα crossover της.

Skoda Kushaq

Το SUV θα τροφοδοτείται από δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,5 λίτρων με ισχύ έως 150 ίππους. Η κίνηση θα στέλνεται αποκλειστικά στους μπροστά τροχούς ή μέσω ενός 7τάχυτου DSG κιβωτίου ή ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ή μιας αυτόματης μετάδοσης με 6 σχέσεις.

Το Kushaq απευθύνεται αυστηρά στην αγορά της Ινδίας και θα έχει παρόμοιο προφίλ τόσο με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πέρυσι όσο και με το Kamiq.