To Skoda Enyaq iV 80x στην Ελλάδα – τιμή

Κοινοποίησε το άρθρο
SKODA ENYAQ iV

Η παρουσία του ηλεκτρικού Skoda Enyaq iV ενισχύεται πλέον και στη χώρα μας με την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση 80x, ισχύος 265 ίππων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

FERRARI 12 Cilindri : Αεροπορία εδάφους -Τιμή (video)

Η FERRARI 12 Cilindri είναι ένα μοντέλο που μας δείχνει ότι η εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας μπορεί να γίνεται χωρίς να ξεφεύγει από το αρχικό...

Νέα CUPRA Leon και Formentor : Σχεδιαστικό άλμα

Η CUPRA παρουσίασε τα ανανεωμένα Formentor και Leon, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί και βελτιωθεί με σκοπό να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων τους     Η...

HYUNDAI Bayon 2024 : «Έξυπνος» εκσυγχρονισμός – Τιμές

Νέα εμφάνιση, έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας, αλλά και ανανεωμένο εσωτερικό με σύγχρονες τεχνολογίες διαθέτει πλέον το HYUNDAI Bayon     To HYUNDAI Bayon είναι ένα από...

Το Skoda Enyaq iV 80x έχει έναν επιπλέον ηλεκτρικό κινητήρα εγκατεστημένο στον εμπρός άξονα, ισχύος 109 PS, με την δυνατότητα αυτό να κινείται ως τετρακίνητο επί της ουσίας.

Η συνδυαστική ισχύς του ηλεκτρικού συστήματος ανέρχεται τους 265 ίππους και η ροπή στα 425 Nm (μέση κατανάλωση 17,4 kWh ανά 100 χιλιόμετρα.

Όπως είναι λογικό, η ισχύς αυτή προσφέρει στο μεγάλο ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda δυνατότερες επιδόσεις. Για τα 100 χιλιόμετρα την ώρα από στάση απαιτούνται 6,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει ¨κόφτη” στα 160 χιλιόμετρα την ώρα.

Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας των 82 kWh πραγματοποιείται σε 11 ώρες, σε wallbox ισχύος 11 kW (υπάρχει αντίστοιχης ισχύος ενσωματωμένος φορτιστής) και σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP προσφέρει αυτονομία 490 χιλιομέτρων.

Η ενδεικτική λιανική τιμή του Skoda Enyaq iV 80x στη χώρα μας ορίζεται στα 50.300 ευρώ, ενώ η ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων της συγκεκριμένης έκδοσης βρίσκεται στα 40.565 ευρώ.